Mänskliga Testimonies på SKABB Behandlingar

Skabb är en vanlig hudsjukdom som orsakas av kvalster - Sarcoptes scabiei - som gräver djupt in i ytan av mänsklig hud. En person med skabb kan uppleva upprepade klåda och se röda utslag på det smittade området. Man kan inte se dessa kvalster eftersom de förblir osynliga för det mänskliga ögat. De dras till fuktiga och varma områden av den mänskliga kroppen, där kvinnliga kvalster kommer gräva för att lägga sina ägg. När dessa ägg kläcks under huden, kommer skabb infektion börjar.

Skabb kvalster

De kvalster som orsakar skabb är känsliga för miljön, eftersom de bara kan överleva i 24 till 36 timmar som bor i en värdkropp under normala förhållanden. Skabb kvalster överförs genom hud mot hud kontakt med andra. Sexuella kontakter är oftast det vanligaste sättet att sprida smittan huden. Om du misstänker att du har skabb, titta på symptom som kan infektionen huden innan de fick behandling.

Symptom på skabb

Symtomen på skabb infektion tar normalt en månad för att manifestera från tiden för kontakt med kvalster. Du är smittade med skabb när du upplever svår klåda under natten. Du kan se röda fläckar där kvalster har grävt in i huden. Dessa röda markeringarna ses vanligen på armbågarna, inre lår och baksidan av händerna. Skabb infektion kan också orsaka blåsor på huden som har en tendens att sekret och skorpa.

Behandling av skabb

Om du hittar dessa symtom, gå direkt till din läkare och få din hudinfektion kontrolleras. Läkaren kan ge dig en medicin lotion för att eliminera spridningen av skabb och hindra dem från att lägga fler ägg.

Medicated Lotion

Innan ansökan medicinhaltiga lotion, måste du rensa kroppen grundligt som lotion bör täcka huden från halsen hela vägen till tårna. Håll lotion på natten och tvätta bort det nästa dag. Att behandla skabb infektion med lotion innehåller läkemedel bör upprepas i ungefär sju till 10 dagar. De röda markeringarna börjar försvinna inom ett par dagar. Klåda kan pågå i cirka tre veckor även efter applicering av lotion innehåller läkemedel.

Hålla skabb Bort

För att undvika att få skabb, sängkläder och sängkläder ska tvättas i varmt vatten för att bli av eventuella kvardröjande kvalster. Undvik nära fysisk kontakt med människor som du misstänker ha skabb för att förhindra spridning av infektionen.