Manieren voor mannen om gewicht te verliezen in hun jaren '20

Manieren voor mannen om gewicht te verliezen in hun jaren '20

Tijdens de obesitas-epidemie in het eerste decennium van de 21e eeuw, veel jonge mensen werden overgewicht. Voor mannen in hun jaren '20, heeft het gewichtsverlies niet gebruikt top of mind te zijn. Nu, ze hebben meer aandacht te besteden. Echter, jonge mannen hebben het voordeel van minder lichaamsvet en hogere testosteronspiegel dan vrouwen en oudere mannen.

Dieet

Diëten vaak niet werken omdat ze zijn gebaseerd regimenten die moeilijk vast te houden aan zijn, en zelfs als ze dat doen produceren resultaten, het lichaam zich aanpast aan hen en krijgt het gewicht weer. Mannen in hun jaren '20 zijn vaak druk met school, werk en sociale leven, wat niet altijd bevorderlijk voor een dieet. Een werkwijze succesvol dieet monitort voedselinname. Het bijhouden van het voedsel dat je eet en het maken van gezondere keuzes is makkelijker dan vast te houden aan een gedisciplineerd dieet. Dit omvat controle over de porties, die is het monitoren van portiegroottes, niet om ervoor te zorgen dat u het eten van het juiste aantal porties van bepaalde voedingsmiddelen.

Oefening

Mannen in hun jaren '20 vaak uit te oefenen om te bouwen grootte en kracht, in plaats van om gewicht te verliezen. Uitoefening voor gewichtsverlies is makkelijker dan spieropbouw, omdat het kan worden gedaan zonder een lidmaatschap van de sportschool. Hardlopen is een oefening die calorieën verbrandt en kan overal worden uitgevoerd. Zo zal een 150 pond man draait in een gestaag tempo van 5 mijl per uur meer dan 540 calorieën te verbranden in een uur. Fietsen en zwemmen zijn ook grote methoden om een ​​hoog aantal calorieën in een uur verbranden.

Voor degenen die willen om gewichten te heffen, gericht op het opheffen van lichtere gewichten voor een hoger aantal herhalingen. Doe liften die meerdere spieren te trainen in elke beweging, en na de training, rust spieren voldoende. Gewicht opleiding het hele lichaam drie keer per week, in plaats van besteden een dag om elke spiergroep, is het beste voor gewichtsverlies.

Actieve Leefstijl

Het leiden van een actieve levensstijl betekent niet noodzakelijkerwijs bij een sportschool. U kunt een paar eenvoudige veranderingen in levensstijl, dat zal in de loop van een week, branden grote aantallen extra calorieën te maken. Een zeer effectieve verandering die je kunt maken is het lopen of fietsen naar het werk, in plaats van rijden. Als u met de auto naar het werk, parkeert meerdere blokken afstand van het kantoor en loop naar het. Andere eenvoudige veranderingen omvatten het nemen van de trap in plaats van de lift en het krijgen van meer slaap. Recente studies hebben aangetoond dat het krijgen van genoeg rust eetlust kan verminderen en helpen bij gewichtsbeheersing.