Manieren om White Teeth Get

Manieren om White Teeth Get

Het bleken van uw tanden is een tactiek om een ​​meer jeugdige uitstraling te krijgen. Volgens de American Dental Association, moet u eerst een bezoek aan uw tandarts om eventuele tandbederf, infecties of tandvleesproblemen te behandelen voordat u verder gaat met het bleken van tanden. Reguliere tandarts voor controle en gebitsreiniging zijn de eerste stappen in het handhaven van de gezondheid en de kleur van uw tanden. Het is het beste om te overleggen met uw tandarts voordat u een specifieke behandeling, zoals men misschien niet geschikt voor u zijn.

In-Office Bleaching

Chair-side bleken is een whitening behandeling uitgevoerd door de tandarts. De procedure, waarbij het aanbrengen van een blekende stof aan de tanden, kan één of meer bezoeken vereisen, en duurt ongeveer 30 minuten tot een uur voor elke behandeling. De werkwijze omvat soms het gebruik van een laser om de whitening versnellen. In plaats van een in-office behandeling, kan de tandarts een vergelijkbaar product verdelen naar de patiënt thuis over een aantal dagen. Dit proces kan onder meer het maken van een aangepaste mondstuk, of met behulp van gel op het tandvlees te beschermen.

Whitening Tandpasta

Whitening tandpasta zal niet tot drastische whitening resultaten, maar het zal oppervlak vlekken te verwijderen, dus witter uitziende tanden produceren. Vlekken die het oppervlak van de tand zijn binnengedrongen, worden niet verwijderd door whitening tandpasta. Als u net afgerond een blekende behandeling, het gebruik van whitening tandpasta om koffie te verwijderen of het roken van vlekken is een manier om uw witte tanden te behouden.

Teeth-Whitening Kiosken

Sommige winkelcentra en salons in het hele land bieden tanden-whitening kiosken, waar de walk-in klanten hebben hun tanden gebleekt in een vergelijkbaar proces als bij een tandarts kantoor, maar voor een lagere prijs. De gebruikte chemicaliën vaak verschillen van die van de licentie tandarts. Sommige gebieden hebben tanden-whitening kiosken verboden. De American Dental Association waarschuwt tegen het gebruik van dit soort diensten, onder vermelding van bezorgdheid over de opleiding en vergunningen van het personeel het werk te verrichten. Een andere zorg is dat permanente schade aan de tanden en tandvlees kan gebeuren door de chemicaliën in de kiosken.

Thuis Behandelingen

Over-the-counter huis Bleken omvat de gebruiker aanbrengen van een stof op de tanden gedurende een periode, bijvoorbeeld gedurende de nacht of voor een aantal minuten. Deze producten omvatten whitening strips, whitening trays, tanden-whitening gels en spoelt. De American Dental Association waarschuwt dat overmatig gebruik of misbruik van deze producten schade aan de weefsels in je mond kan veroorzaken. Overmatige whitening kan het tandglazuur beschadigen en tanden gevoeligheid.