Manieren om verdriet Troost

Verdriet is een natuurlijke manier van reageren op een verlies, dat kan komen in vele vormen, maar in het bijzonder het verlies van een dierbare. Verdriet is een aspect van genezing en het is belangrijk om jezelf toestaat om de emoties die worden ervaren door verdriet voelen. Toch, als je verdriet intenser en kan niet worden verlicht door middel van hulp, advies dient te worden gezocht om te bepalen of je lijdt aan een depressie.

Praten

Praat over de persoon die je verloren. Volgens de Mayo Clinic, kan het helpen om jezelf te omringen met dierbaren die je praten zult ondersteunen van uw verloren geliefde. Steungroepen of te overleggen met uw pastor kan ook helpen verlichten van de symptomen voelde verdriet.

Uitdrukking

Het opschrijven van je gedachten in een dagboek kan u helpen omgaan met je verlies. Huilen kan helpen om plotselinge emoties bracht op mijn herinneringen aan je geliefde te verlichten. Omdat het empathisch naar een vriend die een verlies heeft meegemaakt kan je vriend het gevoel dat ze niet alleen is. Luisteren naar je vriend kan ook haar werk te helpen door haar emoties.

Memories

Hoewel je een verlies hebt ervaren, kun je je geliefde de herinnering levend. Als uw dierbare overleden aan kanker, deelnemen aan activiteiten zoals kanker wandelingen kan helpen eren de persoon. Doneren aan organisaties of het planten van een tuin kan ook troostend zijn.

Kracht vinden

Als u en uw partner samen ervaren verdriet, kunt u het gevoel overweldigd. Verdriet kan plaatsen nadruk op relaties. Iedereen omgaat met verdriet anders en het kan moeilijk zijn om elkaar te troosten als je anders treuren. Het vinden van een manier om compromissen te sluiten hoe je verdriet ervaart kan u helpen vooruit te komen.

Omgaan

Bepaalde dagen die kunnen bestaan ​​feestdagen of verjaardagen kan u bang de gebeurtenissen. Als je jezelf voor te bereiden op het evenement, kun je troost vinden in de wetenschap dat u een manier om eer uw geliefde kan vinden, in plaats van een gevoel van pijn.