Manieren om te leven te verlengen

Manieren om te leven te verlengen

We hebben een lange weg afgelegd in het uitzoeken manieren waarop we ons leven te verlengen door de jaren heen. Verschillende studies zijn gedaan om aan te tonen dat zelfs de eenvoudigste dingen kunnen u helpen voorkomen dat die naar een vroegtijdige ondergang. Putting deze eenvoudige praktijken in je leven zal geen garantie voor een langere levensduur, maar ze zullen ook niet je leven elke korter te maken.

Eet gezond

Een van de grootste factoren die aan het leven een lang leven is te kijken wat je eet. Obesitas is aangetoond dat leiden tot diabetes, hart- en vaatziekten en kanker (zie referentie 2). Afremmen op de slechte voedingsmiddelen en zo nodig, het een gekwalificeerde voedingsdeskundige. Ook, eet veel fruit en groenten, zoals studies hebben aangetoond dat voedingsmiddelen met een hoog anti-oxidanten helpen bij het bestrijden ziekte en het leven te verlengen (zie referentie 1).

Oefening

Het hebben van een actieve levensstijl is ook een belangrijke factor om gezond te blijven en dus de uitbreiding van uw leven. Zo weinig als 30 minuten per dag kan helpen. Ga voor een wandeling in de ochtend of de druk op de sportschool na het werk. Ren rond met uw kinderen of kleinkinderen. Er zijn vele manieren waarop je kunt eigenlijk maken oefenen fun. Als je het kunt veroorloven, na te denken over het inhuren van een personal trainer als je verdwaald bent over waar te beginnen.

Bezit een huisdier

Een onderzoek uitgevoerd in 1980 bleek dat de eigenaren van gezelschapsdieren eigenlijk een 28% grotere kans op een hartaanval dan degenen overleven zonder huisdieren (referentie 2) had. Een huisdier kan ook helpen bij het verminderen van stress en u toelaten om meer actief via hardlopen en wandelen uw dier vriend zijn.

Denk Positief

Een ander onderzoek uitgevoerd in 2002 door de Mayo Clinic is gebleken dat positieve mensen hun kans op een vroege dood met 50% verlaagd (zie referentie 2 & 3). De manier waarop je denkt echt kon je doden. De belangrijkste reden is dat de pessimisten altijd kunnen hebben een slechte kijk op hun gezondheid, carrière vooruitgang en ander leven factoren die kunnen leiden tot depressie en een gecompromitteerde toestand van welbevinden.

Be Social

Een persoon die sociaal verbonden is aangetoond dat minder stress dan iemand die geïsoleerd is (zie referentie 3) hebben. Vrienden kunnen helpen bij het verminderen van stress door het hebben van plezier een dagje uit en ook vertrouwen aan hen wanneer je gestresst bent. Stress is een grote factor als het gaat om scheren jaar af van het leven.

Stoppen met roken

Als je een roker bent, het beste wat je voor jezelf kunt doen is om zich te ontdoen van de sigaretten. Roken is aangetoond dat allerlei gezondheidsproblemen en zelfs de dood. Als u niet een roker, niet beginnen.