Manieren om te genezen urineweginfecties

Manieren om te genezen urineweginfecties

Urineweginfecties, vaak aangeduid als urineweginfecties, veroorzaakt door bacteriën en maak pijnlijke urineren. Ze veroorzaken ook het gevoel van te urineren zelfs als de blaas niet vol. UTI's kan ernstig worden indien onbehandeld, en onmiddellijke behandeling wordt aanbevolen.

Vloeistoffen

Begin een regime van water en cranberry sap. Het water zal je lichaam van gifstoffen spoelen en helpen je lichaam ontdoen zichzelf te ontdoen van de UTI sneller. Cranberry sap is rijk aan antioxidanten en stopt ook de bacteriën zich hechten aan de urinewegen cellen, zodat de bacteriën zal door u in plaats van het maken van je ziek. Blijf uit de buurt van cafeïnehoudende dranken, die het probleem kunnen verergeren.

Colloïdaal zilver

Colloïdaal zilver is een mineraal dat alle-natuurlijke antibiotische eigenschappen heeft. Het doodt alleen de slechte bacteriën in je lichaam, terwijl het voorschrijven van antibiotica te doden, zowel goede en slechte bacteriën. Er zijn geen bijwerkingen van colloïdaal zilver. Zorg ervoor om het te nemen op een lege maag met een glas water; anders zal het vasthouden aan voedsel deeltjes en goed werken.

Antibiotica

Uw arts kan uw urine testen om een ​​diagnose van een urineweginfectie te bevestigen. Hij zal dan schrijf je een recept voor antibiotica, die de bacteriën doodt. U moet de antibiotica nemen totdat het recept uit loopt. U kunt beginnen met het beter in een dag of twee te voelen, maar als je stopt met de medicatie te vroeg, zal de infectie terugkomen.

Tip: Zorg ervoor dat je eet een yoghurt elke dag dat je de antibiotica te nemen. De yoghurt zal elke goede bacteriën die je hebt verloren te vervangen.