Manieren om Slimmer Dijen Get

Manieren om Slimmer Dijen Get

Om af te slanken je dijen, focus op oefeningen die de binnenkant van de dij spieren. Om de beste resultaten te krijgen, bezuinigen op calorieën en begin te lopen of dagelijks runnen evenals het richten van uw dijen. Uw bovenbeenspieren kan branden of pijn wanneer je begint een nieuwe routine, die kan lopen pijnlijk of kunt u van het doen van de oefeningen te ontmoedigen. Begin langzaam en voeg meer herhalingen als je spieren beginnen om sterker te krijgen.

Scissor Kicks

Scissor-kick oefeningen toon de binnenkant van de dijen. Om deze oefening te doen, ga liggen op je rug op de vloer of op een yogamat. Je armen moet worden op de grond langs je lichaam met je handpalmen naar beneden. Til beide benen in de lucht bij een hoek van 45 graden op de grond. Met wees je tenen, kruis je benen over elkaar. Uncross hen, dan weer kruis ze, deze keer switching welk been is aan de voorkant. Doorgaan afwisselend je benen voor 12 tot 15 herhalingen.

Ballerina Squat

Sta met je voeten gespreid iets breder dan schouderbreedte uit elkaar. Richt je tenen en buig je knieën. Leun naar rechts totdat je linkerbeen is recht. Uw rechterknie moet nog worden gebogen. Houd deze positie een seconde, dan verplaats je je gewicht naar de andere kant tot je rechterbeen recht is. Verder afwisselend acht tot 10 herhalingen aan elke kant.

Butt Liften

Deze oefening tonen up niet alleen uw dijen, maar je maag en achter ook. Ga op je rug liggen met je knieën gebogen en je armen langs je lichaam, handpalmen naar beneden. Span je buikspieren en til je heupen van de grond tot je lichaam vormt een rechte lijn van je hoofd naar je knieën. Spreid je knieën zo ver mogelijk naar binnen, dan langzaam breng ze terug in en laat je kont terug naar de grond. Herhaal deze beweging 12 tot 15 keer.

Side-been liften

Voor deze oefening heb je een opgerolde yogamat of een stevige stoel met een lage rug nodig hebben. Met je voeten gespreid op schouderbreedte uit elkaar, leun naar beneden te houden op de stoel rug of de yoga mat, hield loodrecht op de vloer. Beweeg je voeten naar achteren totdat je rug is parallel aan de vloer. Vasthouden aan de mat of stoel voor ondersteuning, span je buikspieren en houd uw rug recht. Til een been omhoog recht naar de zijkant zo hoog als je kunt. Houd deze positie gedurende drie volle seconden. Verlaag het been en herhaal met de andere kant. Herhaal 10 tot 15 keer met elk been.

Kraakpanden

Om een ​​kraakpand te doen, sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Houd je rug recht, buig je knieën en zinken naar beneden totdat je bijna in een zittende positie. Hou deze positie gedurende drie seconden en langzaam duw jezelf omhoog in een staande positie. Het toevoegen van een oefening bal zal helpen verlichten van pijn in de rug terwijl kraken. Ga met je rug naar een muur met de uitoefening bal tussen de muur en je onderrug. Verlaag jezelf naar beneden de muur 5 tot 10 centimeter. Uw knieën moeten buigen en de bal moet naar beneden rollen de muur met je mee. Hou deze positie gedurende drie seconden en dan langzaam duw jezelf in een staande positie. Doe vijf herhalingen, neem dan een 30 seconden pauze en doe een andere set.