Manieren om mijn leven vereenvoudigen

Manieren om mijn leven vereenvoudigen

Stress kan u helpen te reageren op bedreigingen, maar chronische stress kan een bedreiging vormen voor je mentale, emotionele en fysieke gezondheid. Het kan depressie, slaapstoornissen, spijsverteringsproblemen, pijn en hartproblemen veroorzaken. Als stress regerende je leven, is het tijd om te vereenvoudigen. Het maken van kleine aanpassingen aan uw visie en planning kan u helpen stress te verminderen en uw leven te vereenvoudigen.

Leren om nee te zeggen

Als je een persoon die wil om alles voor iedereen te zijn, kan het nodig zijn om een ​​stap terug te nemen en te kijken naar uw schema. Als iemand hulp vraagt, neem een ​​moment om jezelf te vragen als je tijd en energie te besteden aan de behoeften van deze persoon te hebben. Als je dat niet doet, of als je het gevoel van een verzoek zal meer onnodige stress toe te voegen aan je leven, gewoon nee zeggen. U kunt redenen op te geven, of gewoon uit te leggen dat je niet kunt. Leren om het woord "nee" kunt u te houden van het nemen van te veel verplichtingen.

Zich te ontdoen van rommel

Volgende keer dat u de aanschaf van een nieuw stuk speelgoed, kleding of apparaat, neem de tijd om eerst ontdoen van een aantal oude spullen te krijgen. Vasthouden aan alles wat je ooit gekocht kan leiden tot een rommelig huis, die toevoegt aan uw stress niveaus. Dus probeer dit: Bij aankoop van twee nieuwe shirts, beloven om zich te ontdoen van twee oude, versleten kledingstukken. Als u al rommel hebt, breng een zaterdag schoonmaken van de kasten of in de garage, en het bezit van een garage sale of doneren aan een kringloopwinkel.

"Me" Time

Als je het gevoel alsof je hele leven wordt geleid door anderen --Uw baas, je kinderen, je moeder-in-law - schema een time-out voor jezelf. Als het mogelijk is, proberen om een ​​aantal speciale "u" tijd dagelijks of wekelijks te vinden. Doe iets wat je genieten dat je helpt weg te branden stress. Lees een boek, oefening, ga dan naar yogales of tijd besteden aan een hobby. De tijd nemen voor jezelf kunt u ter uw mentale en emotionele batterijen.

Let Go

Je houdt van je baan, je houdt van je kinderen, je houdt van je boekenclub en kookles. Vraag jezelf af of je echt de tijd voor al uw dagelijkse activiteiten, of zijn ze het toevoegen van onnodige stress. Bijvoorbeeld, als naar de boekenclub betekent dat de gerechten niet krijgen gewassen en uw schoonouders komen voor een etentje, sta jezelf toe om de vergadering over te slaan. Zelfs leuke activiteiten kan stress te voegen als je stapel op te veel. Prioriteren activiteiten en verplichtingen en bereid zijn om wat te elimineren. Maak een schema dat is niet overweldigend.

Elimineer Schuld

Geld kan een bron van stress zijn als je niet genoeg om al uw rekeningen te betalen hebben. Kennismaken met een financieel adviseur en een plan maken om zich te ontdoen van de schuld krijgen. Annuleren credit cards, zodat u niet in de verleiding om meer schuld toe te voegen, en betalen ze af zo snel als je kunt. Behalve voor noodgevallen en dure aankopen, proberen om contant te betalen voor alles. Als je de schuld te elimineren, zal je meer geld te besteden aan andere behoeften hebben. Wetende dat uw facturen worden betaald zal u helpen stress te verminderen en uw leven te vereenvoudigen.