Manieren om Lose My Big Dijen

Manieren om Lose My Big Dijen

Beter weten in zegt dat je wonder gewichtsverlies pillen en diëten af ​​te zien. U kent de gevaren van het verliezen van te veel gewicht te snel. U weet ook de gevaren van het gebruik van drugs en crèmes door de Food and Drug Administration nog niet goedgekeurd. En toch, lijners besteden een duizelingwekkende hoeveelheid geld om direct dun geworden. Volgens de Federal Trade Commission, "Bijna 70 miljoen Amerikanen proberen om gewicht te verliezen of te dwarsbomen gewichtstoename. In 2000 bracht ze ongeveer $ 35000000000 op producten die ze te horen kregen hen zou helpen deze doelstellingen te bereiken." Bespaar je geld en tijd met behulp van bewezen veilige methoden die werken op uw totale lichaam, met inbegrip van uw dijen.

Oefening

Bij het verliezen inches en toning zijn de gewenste resultaten, vermijd spot verminderen oefeningen. Zij niet het hele lichaam te versterken en zijn beperkt wat betreft de produktie van magere massa. Volgens de American Council on Exercise "Het begrip spot teruggedrongen gebaseerd op de onjuiste idee dat het mogelijk is" verbranden "vet van een specifiek deel van het lichaam door het selectief uitoefenen van dat gebied." Een dosis geduld is vereist om uw afslanken en toning doelen te bereiken. Je mag geen centimeter te verliezen in je dijen meteen, maar je verliest wat na verloop van tijd. Vergeet ook niet de genetica een rol speelt in de manier waarop je gewicht wordt verdeeld, "dik" dijen kan draaien in uw familie. Als dat zo is, kan je dijen verschijnen altijd "grote", zelfs als ze goed afgezwakt.

Eat Right

Evenwichtige en gezonde voedingswaarde maaltijden zal het verbeteren van uw kansen op succes trimmen centimeter van je dijen. Verminder je calorie-inname en verhoging van activiteiten en uw algehele centimeter moeten verminderen. Gewichtsverlies Information Network zegt: "Controle over de porties is de sleutel. Probeer het eten van kleinere hoeveelheden voedsel en het kiezen van voedingsmiddelen laag in calorieën." Een andere gewichtsverlies tip, lees de etiketten op de voedingsmiddelen die u verbruikt. Besteed aandacht aan de calorieën die je dagelijks en belangrijkste consumeren, de hoeveelheid calorieën uit vet.

Vermijd Onbewezen Regimes

Kamperen in het stoombad zal niet "dik" dijen te verminderen. Helaas, het bereiken van permanent gewichtsverlies door het zitten in de sauna of het stoombad is slechts een mythe. "Marie Claire" magazine zegt: "Je hoeft niet een sauna nodig om te zweten - oefening werkt net zo goed, zo niet beter: Door het verminderen van lichaamsvet, je elimineren opslagruimte voor gifstoffen - ze houden ervan om te hangen in de vetcellen. " De resultaten van de sauna en het stoombad gebruik, indien van toepassing, zal tijdelijk in termen van gewichtsverlies of verliezen centimeter zijn. Zodra uw lichaam opnieuw hydrateert het gewicht zal terugkeren.