Manieren om Lose 15 Pounds

Voor de meeste mensen, het verliezen van £ 15 is een redelijk doel. Behoudens een fysieke onvermogen of medische redenen zijn waarom het gewichtsverlies moeten worden vermeden, zijn er verschillende manieren waarop u £ 15 kan verliezen in een relatief redelijke hoeveelheid tijd. Controleer altijd met uw zorgverlener voordat u probeert gewicht te verliezen. Als u wordt gegeven, maar het groene licht om de 15 extra pondjes kwijt, rekening houden met de volgende technieken.

Dieet

Voeding is erg belangrijk als het gaat om winst of verlies gewicht. Het voedsel dat je in je lichaam zal direct invloed hebben op hoe je gewicht schommelt. Soorten voedsel, en wanneer ze gegeten en in welke verhouding, zijn grotendeels verantwoordelijk voor het bepalen van uw gewicht. Er zijn verschillende manieren tot 15 pond met alleen dieet veranderingen te verliezen, hoewel de oefening is een effectieve manier om uw gewichtsverlies te stimuleren. Volgens Good Housekeeping, snijden slechts 75 calorieën per dag kan u helpen bij een gewichtsverlies van 15 pond per jaar te realiseren. Als u niet wilt dat een jaar wachten om het overtollige gewicht te werpen, overwegen snijden meer calorieën van je dagelijkse inname.

Echter, het snijden van te veel calorieën kan het gewenste effect te keren. Volgens Dr George Blackburn van de Harvard Medical School, en een autoriteit op het gebied van obesitas, het snijden van te veel calorieën plaatst het lichaam in honger-modus, en het lichaam de natuurlijke reactie is om vast te houden aan wat calorieën je het geeft. Daarom zal het afstoten van het gewicht niet de reactie te zijn, in plaats daarvan kan ertoe leiden dat u om gewicht te krijgen op de lange termijn. Eten verstandig is de beste manier om gewicht te behouden, en weg te blijven van fad diëten die een verlies van 15 pond in een kwestie van dagen beloven wordt sterk aanbevolen. Deze lijkt erg aantrekkelijk, maar vaak het gewenste resultaat kunt u verder terug in te stellen.

Oefening

De oefening is goed voor je lichaam, ongeacht of u wel of niet gewicht te verliezen. Oefening voorziet u van energie, zuurstof en helpt om de bloedcirculatie in je lichaam te verbeteren. Volgens Dr. Blackburn, de aanbevolen hoeveelheid dagelijkse oefening 30 minuten vier keer per week. Echter, niet iedereen kan die verbintenis aan te gaan, dus hij stelt het doen van een verscheidenheid aan activiteiten die nog steeds je hart pompen. Het lopen van de hond, dansen op muziek, en lopen zo veel mogelijk kan helpen de extra calorieën die nodig is tot 15 kilo te verliezen te branden. Het doel van de oefening is om overtollige calorieën te verbranden, en om gewicht te verliezen, moet u meer calorieën verbranden dan je verbruikt. Daarom is een gezonde voeding met lagere calorieën en meer bewegen helpt u uw 15-pond gewichtsverlies doel te bereiken sneller, gezonder en voor de lange termijn.

Mentale voorbereiding

Mentale voorbereiding voor uw gewichtsverlies reis is net zo belangrijk als een dieet en lichaamsbeweging. Het bijhouden van een positieve houding en het hebben van vertrouwen in uw vermogen om het gewicht te verliezen is het halve werk. Herinner jezelf eraan dat, ongeacht de snelheid van uw gewichtsverlies, je iets groots doen voor je lichaam, en dat alleen al de moeite waard is. Je mag niet in staat zijn om elke kleine verandering opmerken, maar besef dat je lichaam is het nemen van sprongen met elke stap die je neemt en elke hap je dat niet doet. Stel kleine doelen en beloon jezelf met kleine, non-food gemotiveerd items als je ze te bereiken. Wacht niet om jezelf te feliciteren, totdat het hele £ 15 kwijt. Vergeet niet dat je doet jezelf goed, en dat elke pond telt.