Manieren om jezelf Complimenteer

Manieren om jezelf Complimenteer

Misschien vindt u het gemakkelijk om te complimenteren uw vrienden en geliefden, maar hebben een moeilijke tijd in het complimenteren van jezelf. Positieve self-talk in de vorm van complimenten kan je stemming en gevoel van eigenwaarde te versterken en bijdragen aan het creëren van zelfvertrouwen. Geef jezelf een cadeautje; probeer jezelf te complimenteren de manier waarop je zou je beste vriend.

Kijk in de Spiegel

Wees niet bang om te kijken in de spiegel. Focus op de dingen die je graag over jezelf. Misschien is het je haar, je ogen of zelfs je voeten. Wat het ook is, zeg je tegen jezelf hoeveel je van dat bepaalde eigenschap en speel het op. Als je van je ogen, experimenteer met oog make-up om de kleur te versterken en vorm te geven en ze te laten knappen. Als je haar nummer 1 op uw lijst, experimenteren met nieuwe kapsels om het te accentueren. Hier krijg je een pedicure en nieuw paar sandalen om te pronken met uw voeten.

Positieve Gedachten

Betrap je jezelf wanneer je denkt negatieve gedachten over jezelf en herformuleren ze op een positieve manier. Bijvoorbeeld, als je overweldigd met uw familie planning en u vergeet een rekening te betalen een maand, te voorkomen noemt jezelf dom en uitschelden jezelf voor verpest uw perfecte track record. In plaats daarvan zeg je tegen jezelf kunt zijn over het algemeen een betrouwbaar, georganiseerd persoon die een mens even gehad en aanvragen. Gebruik je positieve gedachten om het vertrouwen om de Biller bellen en leg uw situatie te krijgen. Het meest waarschijnlijk, als je een goede track record, de vertegenwoordiger zal begrijpen zijn en verwijder uw verborgen kosten.

Positieve Self-Talk

U kunt negativiteit hoort overal mee naar toe. U hoeft niet om het van jezelf te horen. Opstaan ​​elke dag, in de spiegel kijken en zeggen: "Ik hou van je" aan jezelf. Praat jezelf op en herinner jezelf van al het goede dat je doet voor anderen - uw vriendelijkheid, vrijgevigheid, behulpzaamheid en eerlijkheid. Luister naar jezelf en geef jezelf op dezelfde manier dat u uw vrienden en familie. Wat zou je zeggen tegen hen of ze zet zo neer? Voorkomen dat in jezelf die val. Je gedachten beïnvloeden je humeur en je humeur beïnvloedt je gedrag. Veranderen wat je kunt controleren, dat de woorden die je spreekt in je hoofd omvat.

Toelichting op Yourself

Sommige mensen hebben moeite met op het eerste het geven van zichzelf complimenten hardop. Als dit u, schrijf jezelf een briefje. Verlaten positieve affirmaties waar u ze kunt zien. Gebruik ze om je fysieke attributen evenals uw karaktereigenschappen te complimenteren. Complimenteer jezelf op uw vriendelijkheid, uw medeleven of je gevoel voor humor. Heeft uw vermogen om andere mensen op te vrolijken niet vergeten. Dit zal u helpen om een ​​meer positieve persoon te worden zoals je internaliseren uw complimenten in plaats van te wachten tot iemand anders je er een geven.