Manieren om het leven gedoe Cure

Manieren om het leven gedoe Cure

Het leven is vol gedoe. Ruzies zijn kleine irritaties, zoals het verliezen van uw sleutels, moeite met slapen, vast komen te zitten in het verkeer, alleen voelen of constant zorgen te maken over geld. Echter, het omgaan met deze frustraties kunnen ze makkelijker te behandelen en uiteindelijk te controleren. De volgende keer dat je overweldigd door kleine ergernissen te voelen, houden de volgende strategieën in het achterhoofd.

Het nemen van controle

Wat ook het gedoe kan zijn, moet je om controle te nemen om het aan te pakken. Bezwijken aan de stress van het gedoe zal niet dingen te repareren. Eerste, vermijd onnodige angst. Beperk het aantal kleine ruzies door te zeggen "nee" wanneer zij worden geconfronteerd met extra verantwoordelijkheden. Blijf uit de buurt van mensen die je stress uit. Het laatste wat je nodig hebt is om te worden lastiggevallen door iemand die irriteert of ergert u. De controle van uw omgeving. Bijvoorbeeld, als u het verkeer haat, neem een ​​minder drukke route, ook al is het langer. Vermijd onderwerpen die u benadrukken, zoals politiek of religie. Hoeft te worden lastiggevallen door iemand sterke reacties. Tot slot, kijk naar uw schema en gekapt het aantal gedoe. Erachter te komen wat er moet gebeuren en wat absoluut moet worden gedaan.

Versterken Relaties

Met de eindeloze aantal gedoe van het leven, met een sterke steun is essentieel bij het omgaan met hen. Aangetrokken tot gestage mensen in je leven die je kunt vertrouwen. Als je niet weet iemand als dat, zich richten op het bouwen van nieuwe sociale netwerken. Als een van uw relaties toevallig een bron van stress zijn, te vermijden die persoon. Om nieuwe relaties op te bouwen, proberen dingen zoals vrijwilligerswerk voor iemand, opnieuw verbinden met oude vrienden, het nemen van lessen of lid worden van een club.

Ontspanning

Sinds gedoe leven kan en zal u uit stress, ontspanning is een uitstekende remedie. Dingen zoals diepe ademhaling, ontspanning van de spieren en meditatie kan een grote hulp allemaal. Voor diepe ademhaling, zitten met een rechte rug. Adem langzaam in door je neus en uit door je mond zo vaak als je wilt. Spierverslapping impliceert aanscherping elke spier ongeveer 10 seconden en dan ontspannen het. Begin met één voet, dan is de volgende, en werk je weg omhoog uw lichaam totdat elk gebied is aangescherpt en ontspannen. Meditatie kunt u zich concentreren op het heden, terwijl het vergeten vragen over het verleden of de toekomst. Als u nog steeds zitten, plaats uw aandacht op elke lichamelijke gewaarwording zonder te denken aan het als 'goed' of 'slecht'. Als je loopt, zich richten op elke afzonderlijke stap. Als je eet, denk aan niets anders dan uw maaltijd, dus afleiding zoals de TV te voorkomen.

Bouwen Weerstand

Life's gedoe zijn veel gemakkelijker te genezen als ze niet van invloed op u zo veel. Te dien einde, het verhogen van de lichamelijke conditie is een krachtig hulpmiddel. Dit betekent niet dat je hoeft te bankje £ 300. Als je dat doet elke oefening voor 30 minuten per dag, vijf dagen per week, kan je een duidelijk verschil in hoe goed je omgaan met ruzies leven opmerken. Gezond eten is ook belangrijk, vooral bij het ontbijt. Gedurende de dag, het onderhoud van uw energie met voedzaam voedsel. Vermijd dingen zoals cafeïne, suiker, sigaretten, alcohol of drugs.