Manieren om gewichtsverlies te maximaliseren

Manieren om gewichtsverlies te maximaliseren

Dus je hebt besloten om wat gewicht te verliezen. Je begint te oefenen en drastisch snijden calorieën, in de hoop om snel je gewicht te verminderen. Teleurgesteld omdat je zo veel gewicht in de tijd die je wilde, je opgeven en rebellen niet te verliezen door het eten van alles in het zicht. Als dit scenario klinkt bekend, leren hoe u uw gewichtsverlies te maximaliseren kunnen helpen gewicht te verliezen en het weg te houden veilig.

High-Intensity Interval Training

Regelmatige cardiovasculaire oefening is onderdeel van een gezonde levensstijl. Om het te gebruiken om gewicht te verliezen te maximaliseren, kunt u opnemen met hoge intensiteit intervallen. Het toevoegen van diverse uitbarstingen van hoge intensiteit cardiovasculaire oefening in uw normale cardio routine resulteert in meer calorieën verbrand, omdat je je spieren meer taak. Begin met een drie minuten durende lichte tot matige joggen, en het versnellen van een 30- tot 60-seconden sprint waar je werkt bij 85 procent van je maximale hartslag. Herhaal deze intervallen over de duur van uw cardiovasculaire training. Afgezien van het maximaliseren van uw calorie-burn, high-intensity interval instellen variatie in je training en het verbeteren van uw cardiovasculaire conditie.

Strength Training

Krachttraining maximaliseert gewichtsverlies, omdat het helpt bij het behouden en vergroten van spierweefsel. Spieren te stimuleren uw stofwisseling. Zij versnellen je stofwisseling tijdens en lang na de training. Hoe meer spieren je hebt, hoe meer vet je verbrandt. De Mayo Clinic website raadt 02:58 krachttraining sessies per week. Gebruik je lichaamsgewicht voor weerstand of gewichtheffen machines en vrije gewichten. Vermijd krachttraining op opeenvolgende dagen; geef jezelf een dag van herstel tussen elke training.

Gezonde eetgewoonten

Als je denkt aan het gewichtsverlies, je meteen denken aan een dieet en ontnemen jezelf van bepaalde voedingsmiddelen of groepen. Ga je op een rage dieet kan leiden tot voedingstekorten en trigger het jojo-dieet effect waarbij u tussen verliezen en het verkrijgen van gewicht. Het verliezen van gewicht en het houden van het af en daarom kan het maximaliseren van uw gewichtsverlies kan worden bereikt door het aanpassen van uw eetgewoonten en het maken van gezondere keuzes. Kies voor complexe koolhydraten zoals havermout en volkoren brood in plaats van eenvoudige koolhydraten. Consumeren vetarme of magere melk in plaats van volvette zuivelproducten. Kies mager vlees, zoals vis en kalkoen over de vette bezuinigingen zoals varkensvlees en rundvlees.

Slaap

Geloof het of niet, kan de slaap helpen maximaliseren van gewichtsverlies. Wanneer je slaapt, is spierweefsel dat werd belast tijdens de dag gerepareerd en je energie wordt hersteld. Slapen helpt bij de vetstofwisseling en maakt je productiever tijdens de dag. Volgens de National Sleep Foundation, slaaptekort triggers onbedwingbare trek en kan leiden tot gewichtstoename. Hij beveelt je tussen de zeven en negen uur slaap per nacht.