Manieren om de spanning

Manieren om de spanning

Spierspanning treedt op wanneer de spieren van een lichaamsdeel te scherpen op het punt van ongemakkelijk of pijnlijk. Spanning kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende dingen, zoals zitten in een bepaalde positie, niet uitoefenen of strekken, het uitvoeren van een fysisch strikt beroep, stress of herhalen van dezelfde beweging over en weer.

Massage Therapy

Het hebben van een massage is een manier om je spanning los te laten. Massage therapie verlicht spanningen door het bewegen en het manipuleren van de spieren. Therapeuten aandrukken een bepaalde spier of verplaatsen van een lichaamsdeel op een specifieke manier om de spanning te verlichten. Door het verplaatsen en manipuleren van de gespannen spieren, de bloedsomloop en de doorstroming van het bloed is veranderd en de spanning wordt verminderd. Zodra de massage voorbij is, zal de massage therapeut meestal introduceren van een behandelplan voor de klant die suggereert technieken om verdere spanningen te voorkomen, zoals zich uitrekken en het beoefenen van een goede houding.

Yoga

Yoga is een vorm van oefening die ook uw spanning kunt loslaten. Als je yoga doet, zul je meestal houd je lichaam in een bepaalde positie, terwijl de ademhaling goed. Yoga richt zich op ademhalingstechnieken en het waarborgen van je ademhaling is diep, ritmisch en effectief, die allemaal helpen zuurstof naar de hersenen. Wanneer de hersenen is goed zuurstofrijk, dan voel je je minder moe en gespannen. Yoga ademhaling verlaagt ook de bloeddruk, dat is een factor die bijdraagt ​​aan de spanning, en de yoga-bewegingen te verbeteren spierkracht en flexibiliteit, die helpt uit te werken die gespannen delen van je lichaam.

Progressieve spierontspanning

Progressieve spierontspanning is een techniek die u kunt gebruiken om uw spanning te verlichten. Progressieve spierontspanning werkt door doelbewust spannen een spier zo strak mogelijk vijf tot 10 seconden en vervolgens los te laten. U moet scherpen en te ontspannen de spieren een paar keer en dan proberen om bewust te ontspannen de spieren, zonder vast te zetten. Blijf ontspannen en draai al uw gespannen spieren. Wanneer u klaar bent, moet je een diepe ontspanning voelen in je getroffen gebieden. Doe je dit toch probeert deze techniek, doe het vanuit de comfortabele of liggen. Je moet het ook doen in een rustige kamer en gebruiken kalmerende muziek op de achtergrond als je het hebt.