Manieren om de eetlust te verhogen & Gain Gewicht

Manieren om de eetlust te verhogen & Gain Gewicht

Met een derde van de Amerikanen te vechten obesitas, de meeste gezondheid artikelen leggen de nadruk op strategieën voor het verliezen van gewicht. Het lijkt misschien vreemd dat sommige mensen eigenlijk willen om gewicht te krijgen en worstelen met ondergewicht net zo veel als iemand die worstelt met overgewicht. Ondergewicht brengt ook gezondheidsrisico's zoals verminderde immuniteit, zwakte en een vroege dood. Het eten van meer junk food en gebak kan helpen om gewicht toe te voegen, maar deze methode zal niets doen om de gezondheid te verbeteren doen. Het verhogen van de eetlust en het eten van een goed dieet dat gezonde spieren kan bouwen voor kracht zonder toevoeging van ongezond vet is de beste manier om gewicht te winnen.

Verbeteren Appetite

Het eten van kleinere maaltijden gedurende de dag in plaats van drie grote maaltijden kan helpen om de eetlust te verhogen. Proberen om een ​​grote maaltijd als je geen honger kan overweldigend zijn voor iemand die lijdt aan een verlies van eetlust en kan je misselijk eten. Oefening kan ook verhoging van de eetlust. Neem een ​​wandeling van 30 minuten vóór de maaltijd om uw eetlust op te wekken.

Healthy Weight Gain

Een gezonde doelstelling voor het verkrijgen van gewicht is 1/2 tot £ 1 per week. Erachter te komen hoeveel calorieën je lichaam nodig heeft om gewicht te winnen. The Daily Plate website kan u helpen om te bepalen uw doel calorie-inname door het invoeren van uw gewicht, lengte en leeftijd in de calculator. Houd dagelijks een dagboek voedsel om ervoor te zorgen dat u het raken van je calorie-doelen en het eten van genoeg van alle vier de grote groepen levensmiddelen - brood, vlees en alternatieven, groenten en fruit en zuivel.

Wat te eten

Eet minstens drie maaltijden per dag en voorkomen dat het overslaan van maaltijden of snacks. Kies voedingsmiddelen die hoger calorieën hebben, maar zijn nog steeds voedzaam. Zetmeelrijke groenten zoals aardappelen, maïs en wortelen hoger in calorieën dan sla en broccoli. Voeg boter, amandelen of kaas om uw maaltijden voor extra calorieën. Kies druivensap in plaats van sinaasappelsap en 2 procent melk in plaats van magere melk om je calorie-inname te verhogen. Voeg een extra snack om uw dagelijkse routine, zoals noten of een bagel met pindakaas, zowel hoog in eiwitten die het lichaam nodig heeft om spieren op te bouwen. Verhoog calorieën om uw bestaande maaltijden. Strooi noten of fruit over uw ochtend ontbijtgranen en bonen toe te voegen aan salades.

Wat te drinken

Streven naar ten minste acht kopjes niet-cafeïnehoudende dranken per dag te drinken. Drink extra calorieën tussen de maaltijden. Een smoothie met bevroren fruit is een goede optie, milkshakes, sap en eiwit-poeder kan ook geven u extra calorieën. Vermijd het drinken van water, sap of frisdrank voor of tijdens de maaltijd als het drinken van vloeistoffen kan je een vol gevoel en uw eetlust te verminderen. Het drinken van wijn voor de maaltijd, echter, kan helpen om de eetlust te stimuleren.

Handhaaf Goede Voeding

Vermijd calorierijke voedingsmiddelen die weinig te bieden tot geen voedingswaarde. Vette voedingsmiddelen, zoals frites, kip nuggets en chips zal stapel op eerder vet dan spier. Terwijl ondergewicht individuen kunnen denken dat ze immuun zijn voor gezondheidsproblemen, zoals hoge cholesterol en hart-en vaatziekten, deze problemen teisteren zowel degenen die worstelen met overgewicht en mensen met ondergewicht of ze over-consumeren verzadigde vetten en transvetten.