Manieren om de bloeddruk te verlagen met behulp van fytotherapie

Manieren om de bloeddruk te verlagen met behulp van fytotherapie

Kruidengeneesmiddelen zijn steeds populairder geworden als een alternatieve manier om de behandeling van bepaalde gezondheidsvoorschriften. Als je een hoge bloeddruk hebt, kan je niet hoeft te gaan op dure geneesmiddelen op recept. Er kunnen meer betaalbare, natuurlijke, behandelingen die het werk net zo goed doen. Hier zijn een aantal manieren om de kruidengeneeskunde te gebruiken om de bloeddruk te verlagen, maar altijd contact op met uw arts over uw best mogelijke opties.

Vormen van Herbal Medicine

U kunt kruiden gebruiken als een gedroogd extract (capsules, poeders, thee), glycerite (glycerine extracten) of tincturen (alcohol extracten). En, kunnen ze worden ingenomen in drankjes, eten of als supplement.

Kruidenthee

Kruidenthee is een rustgevende en smakelijke manier om hoge bloeddruk te behandelen. Voorbeelden zijn kava kava, duizendblad en hibiscus thee. Tenzij anders is aangegeven, maken kruidenthee met een theelepel kruid per kopje heet water. Steile onder 5 tot 10 minuten voor bladeren of bloemen, en 10 tot 20 minuten wortels. Het drinken van 2 tot 4 kopjes per dag is veilig en gezond.

Een studie gepubliceerd in het Journal of Human Hypertension bleek dat hibiscus thee verlaagt de bloeddruk. Gebruik twee eetlepels van het gedroogde kruid doordrenkt van een kopje water, die een keer per dag.

Kruidengeneeskunde in de voeding of supplementen

Knoflook - Het is de makkelijkste kruid op te nemen in je leven om te helpen uw bloeddruk te verlagen. Knoflook heeft allerlei voordelen voor de gezondheid, dus koop jezelf een knoflookpers, en krijg koken.

Olive Leaf - Onderzoekers uit Duitsland en Zwitserland heeft een studie uitgevoerd op een olijf blad extract. Zij vonden dat 1.000 mg van de EFLA®943 extract belangrijke gevolgen voor mensen met borderline hypertensie hadden. Hun studie werd gepubliceerd in een oplage van fytotherapie Onderzoek 2008.

Coleus forskohlii - Coleus, een lid van de mint familie, verlaagt de bloeddruk en verbetert de hartfunctie.

Hawthorne - Het fruit en de bloemen van de Hawthorne worden medicinaal gebruikt. Ze verwijden coronaire bloedvaten, waardoor de bloeddruk te verlagen helpt.

Maretak - Het is niet alleen voor het kussen onder meer. Maretak is een populair kruidenmiddel in Europa, in het bijzonder voor hypertensie.

Rauwolfia - U hoeft slechts een kleine dosis rauwolfia om hoge bloeddruk te behandelen en te voorkomen bijwerkingen.

Achillea wilhelmsii - Met behulp van 15 tot 20 druppels twee keer per dag kan helpen bij het verlagen van uw bloeddruk.

Reishi paddestoel - 150-300 mg van de paddestoel, twee of drie keer per dag, kan helpen de bloeddruk te verlagen. Je kan ook 30 tot 60 druppels van de paddestoel extract in een tinctuur, 2 tot 3 maal per dag. Praat met uw arts voordat u reishi nemen, omdat het een negatieve wisselwerking met andere medicijnen. Het kan ook verhogen het risico van bloeden.