Manieren om de behandeling van depressie

Een deel van de slag bij de behandeling van depressie is toegeven dat je behandeling nodig hebben. Omdat depressie iemands kijk op de werkelijkheid kunnen vervormen, de persoon soms is ervan overtuigd dat hij of zij is ten dode opgeschreven en kan niet worden geholpen. Niettegenstaande depressie niet kan worden genezen, kan dit worden behandeld. Volgens de National Alliance on Mental Illness (NAMI), kunnen duizenden mensen met een depressie zijn productieve leden van de samenleving.

Drugs

De Mayo Clinic kent drie categorieën van medicijnen die het meest worden voorgeschreven voor depressieven. Ze zijn tricyclische antidepressiva (TCA's), zoals Endep (amitriptyline), selectieve serotonine heropname remmers (SSRI's) zoals Prozac (fluoxetine) of monoamine oxidase remmers (MAO-remmers) zoals Sursum (iproclozide). Deze drugs zijn specifiek voor depressie en andere psychische aandoeningen. Ze kunnen zo lang als een maand duren voordat ze beginnen met positieve voordelen voor de patiënt. Artsen en psychiaters kiezen medicijnen op basis van de medische geschiedenis van het individu, welke drugs hij momenteel neemt en hoe ernstig de symptomen van depressie zijn. Als de symptomen van de persoon verergeren, wordt hij verwijderd uit de medicatie en grenzen aan twee weken later (na de oorspronkelijke medicatie het lichaam heeft verlaten) is begonnen op een ander medicijn.

Counseling

Drugs kunnen niet al het werk doen om te helpen bij het beheren van depressie symptomen. De depressieve patiënt moet in staat zijn om te zien dat de gedachten van hopeloosheid zijn slechts een symptoom en niet een waarheidsgetrouwe weergave van de werkelijkheid. Om te helpen bij het herkennen tekenen van depressie en zie een nauwkeuriger beeld van de werkelijkheid, wordt therapie aangeraden. Dit kan duren weken, maanden of jaren, afhankelijk van het individu. Hoewel Freudiaanse en Jungiaanse psychotherapie heeft geholpen een aantal depressieven, de meest succesvolle vorm van therapie is cognitieve gedragstherapie. Deze vorm van therapie helpt mensen herprogrammeren hun gedachten in meer behulpzaam en positieve uitspraken over zichzelf en de werkelijkheid. De therapeut kan ook adviezen beeldende therapie of het schrijven in een dagboek te helpen stimuleren het gevoel van eigenwaarde en helpt de patiënt te erkennen dat de dingen niet altijd zo slecht als ze lijken.

Extreme Noodgevallen

Een extreme nood is wanneer een patiënt is suïcidaal of heeft geprobeerd om zelfmoord te plegen. Behandeling is ziekenhuisopname en, als de patiënt niet reageert op medicijnen of therapie, het gebruik van elektroshock therapie (ECT). Volgens MSNBC, worden de schokken gebeurt alleen wanneer de patiënt het bewustzijn en gevoerde wordt weergegeven over het hoofd, om letsel te voorkomen. Shock behandelingen worden regelmatig soms een keer per maand of om de paar maanden gedaan --- --- om te helpen bij het voorkomen van suïcidale afleveringen. Deze wordt gebruikt in combinatie met begeleiding en drugs.