Manieren om Cough een Baby's kalmeren

Manieren om Cough een Baby's kalmeren

Baby van hoesten zijn vaak moeilijker te kalmeren dan de hoest van oudere kinderen en volwassenen, als baby's niet in staat zijn om te profiteren van de vele kalmerende middelen, zoals hoesten druppels en honing, en zorg te dragen moeten worden gebruikt bij het geven van een kind hoest geneeskunde. Echter, er zijn verschillende veilige strategieƫn beschikbaar om te helpen kalmeren hoest van een baby.

Borst Fysiotherapie

Borst fysiotherapie helpt vaak los slijm in de borst, waardoor het makkelijker voor de baby om het slijm hoesten, merkt de American Academy of Pediatrics 'Gezonde Kinderen website. Ouders en verzorgers kunnen de therapie te bieden door het leggen van de baby gezicht naar beneden over de knieƫn en zachtjes de baby te tikken op de rug met een cupped hand. Dezelfde procedure kan ook worden gedaan met het kind zitten op een lap, voorovergebogen in een hoek van 30 graden.

Vloeistoffen

Het verstrekken van de baby met veel vocht helpt vaak los slijm, uitdroging te voorkomen en te kalmeren een geagiteerde keel. Moeders die borstvoeding geven moeten blijven doen, als moedermelk biedt baby met extra kiem bescherming. Het enige vocht dat een baby onder de zes maanden zou moeten ontvangen zijn melk of formule, tenzij anders aangegeven door hun arts, terwijl de oudere baby's kunnen baat hebben bij het drinken van water of milde sappen.

Geneesmiddel

Medicatie voor hoest van een baby mag alleen worden toegediend onder aanbeveling van een arts. Terwijl de arts de baby's een medicijn voor de behandeling van een onderliggende ziekte kan voorschrijven, de American Academy of Pediatrics adviseert dat baby's geen ontvangen over de toonbank hoest medicijnen vanwege de kans op ernstige bijwerkingen en hun gebrek aan effectiviteit bij jonge kinderen.

Rest

Baby's met een infectie gerelateerde hoest voordeel wordt gegeven tijd om te rusten en de infectie te bestrijden. Laat de baby te veel stille tijd terwijl ze hoesten. Voltooi rustige activiteiten met oudere baby's die moeite hebben rust kunnen hebben, zoals het lezen van een verhaal of samen vlijen. De BabyCenter website suggereert geven de baby een verandering van omgeving door het opzetten van een gezellige plek buiten of op een veranda op een mooie dag.

Stoom

Steam werkt om te helpen breken congestie baby. Gezinnen die eigenaar zijn van een luchtbevochtiger kan het op te zetten in de kamer van de baby en laat hem lopen terwijl baby slaapt of spelen in zijn kamer. Luchtbevochtigers mag alleen worden uitgevoerd als aangegeven door de fabrikant en moet vaak worden gereinigd om de opbouw van de schimmel te voorkomen. De Mayo Clinic merkt op dat de luchtbevochtiger weg moet worden afgewend van wieg van de baby te helpen vochtig strooisel voorkomen. Families kunnen er ook voor kiezen om tijd te besteden met baby in een stoom gevulde badkamer. Laat het bad te vullen met heet water en geef de baby een bad of zitten in de badkamer met de deur dicht met de baby voor tussen de 15 en 20 minuten om te helpen breken het slijm.