Manieren om Cellulite Lose

Cellulite is de term voor de indeukingen die vaak verschijnen rond de vlezige delen van de dijen en billen. Cellulite is een veel voorkomend probleem, niet alleen een ergernis voor personen met overgewicht of obesitas. De waarheid is, iedereen kan cellulitis hebben en, helaas, het is een van de moeilijkste dingen om zich te ontdoen van op het lichaam. De enige echte belofte van het verminderen van cellulitis is door middel van gezonde voeding en lichaamsbeweging. Zelfs dan kunnen de resultaten worden beperkt.

Dieet

Omdat cellulitis is gewoon vet, het aanpassen van uw dieet om een ​​gezondere verscheidenheid van voedingsmiddelen op te nemen kan helpen het uiterlijk door het verminderen van de totale hoeveelheid vet op je lichaam te minimaliseren. Beperk de hoeveelheid verzadigde vetten in uw dieet. Dit betekent snijden terugweg op fast food, snoep en alles gebakken. In plaats daarvan, onder meer veel verse groenten en fruit in uw dieet. Volkoren brood, pasta's en granen zijn een goede bron van vezels en zijn veel beter voor je dan bewerkte witte bloem. Zorg ervoor dat in uw dieet veel magere eiwitten, zoals kip, vis en mager vlees te nemen. Eiwit is vooral belangrijk omdat het de neiging om u vol gevoel langer, waardoor de drang om snack gedurende de dag.

Oefening

Cardiovasculaire oefening is absoluut van vitaal belang voor vet verlies. Hoewel het lopen op een loopband is niet gegarandeerd dat je cellulitis te verminderen, het verliezen van een beetje vet af van uw lichaam zal waarschijnlijk helpen. Probeer ten minste 30 minuten van matige cardiovasculaire oefening ten minste drie keer per week te krijgen. Krachttraining is ook een goed idee, want het bouwt spieren die, op zijn beurt, verbranden vet. Als een extra voordeel, kan krachttraining u meer spierspanning, wat kan bijdragen tot het verminderen van de verschijning van cellulite ook.

Andere opties

Producten zoals crèmes, kruiden-supplementen en dieet pillen kunnen een vermindering van cellulitis beloven, maar neem deze beweringen met een korreltje zout. Er is geen directe behandeling voor cellulitis. Doe je onderzoek voordat u investeert in een van deze producten.

Sommige mensen zich abonneren op de overtuiging dat deep-tissue massage heeft het effect van het herschikken en 's avonds uit de verdeling van vet onder de huid. Dit kan wel of niet waar zijn, maar de hoeveelheid druk die nodig is om iets te doen als dat kon eigenlijk pijnlijk zijn.

Er zijn chirurgische procedures die beloven cellulitis voorgoed te elimineren, maar doe je onderzoek op dit zo goed. Procedures zoals liposuctie zou eigenlijk meer kwaad dan goed, vooral als gewicht herwonnen na de operatie.