Maleis Kruiden voor Gezondheid

Historisch gezien, traditionele medicijnen hebben een belangrijke rol gespeeld wereldwijd in vele culturen. Vandaag de dag worden deze geneesmiddelen en voedingssupplementen op grote schaal gebruikt in alledaagse producten in ons dagelijks leven aan te vullen.

Geschiedenis

Maleische kruiden zijn gebruikt bij de behandeling van verschillende aandoeningen voor meer dan 5.000 years.Traditional Maleische overtuigingen die voedingsmiddelen geneeskrachtige eigenschappen die nodig zijn voor onze interne balans.

Soorten

Er zijn verschillende Maleise kruiden verkrijgbaar met ginseng en citroengras zijn de meest gebruikte vandaag. Evenals ingrediƫnten in geneesmiddelen en recepten worden deze kruiden ook gebruikt in diverse schoonheidsproducten.

Voordelen van de gezondheid

Maleise kruiden hebben eigenschappen die hen in staat stellen om te worden gebruikt als stimulerende middelen en relaxantia. Sommige zijn bekend om te helpen zuiveren het bloed, zoals de Gewone agrimonie herb.Others zoals citroengras en ginseng hebben meerdere voordelen, variƫrend van tonics voor maagzweren en zweren aan het verbeteren van uithoudingsvermogen en het verlagen van cholesterol.

Waar naar Maleis Kruiden kopen

Maleise kruiden kunnen gekocht via online reformwinkels of in gespecialiseerde winkels, zoals Whole Foods of Trader Joe's. De kosten van de verschillende producten voor de gezondheidszorg varieert van zo weinig als $ 2 voor citroengras olie tot $ 40 voor een aantal kruiden-supplementen.

Dieet

Hoewel Malay kruiden hebben vele gezondheidsvoordelen zodanig, worden zij het best gebruikt als onderdeel van een gezonde, uitgebalanceerde voeding voor het individu om hun volledige effect te krijgen.