Makkelijk Diëten voor Tienerjongens

Makkelijk Diëten voor Tienerjongens

Tienerjongens zijn vaak druk bezig met sport, werk en school. Dieet wordt vaak over het hoofd gezien vanwege hun drukke levensstijl. Echter, de aard van de voedingsmiddelen een jonge man eet zal ofwel brandstof zijn lichaam of laat hem gevoel traag. Sinds tiener jongens zijn zo druk, een makkelijk dieet is van vitaal belang. Gemakkelijke diëten gezonde voedingsmiddelen die snel kunnen worden bereid.

High Calcium en Eiwit Dieet

"Better Homes and Garden's Magazine", zegt tienerjongens moet 2.500 tot 3.000 calorieën per dag voor maximale energie. Het tijdschrift zegt ook dat de aard van de calorieën is van vitaal belang. Teen jongens moeten niet worden snacking op chips en andere suiker-beladen snacks. In plaats tieners hebben voedsel rijk aan calcium en ijzer om goede spierontwikkeling te behouden. Dit is vooral belangrijk voor tiener atleten. Gezonde eiwitrijke opties omvatten voedsel zoals kalkoen, kip en pindakaas. Magere melk is rijk aan calcium en ijzer.

Andere voedingsmiddelen die rijk zijn aan calcium zijn wortelen, broccoli en donkere bladgroenten groene sla. Een calcium verrijkt eiwitrijk dieet voor een dag bestaat uit een aantal verschillende voedingsmiddelen. Voed uw tiener roerei met spek kalkoen voor het ontbijt en bieden eiwitrijke snacks zoals bleekselderij en pindakaas. Goede mogelijkheden voor lunch behoren broodjes en kip kalkoen en groenten voor het avondeten. Een combinatie van groenten en mager vlees zorgt voor uw tieners nodig voor calcium en ijzer. Al deze opties zijn ook gemakkelijk te bereiden.

Dranken

Dranken zijn een essentieel onderdeel van het dieet van uw tiener. Soda, speciale koffie en sommige theesoorten worden geladen met suiker. Dit leidt tot verhoogde bloedsuiker en uitdroging. Vermijd het geven van uw tiener soda. In plaats daarvan, moedig hem aan gezuiverd water en gezonde thee zoals groene thee te drinken. Fruitsap is ook hoog in suiker, dus beperken deze drank ook. Rauwe groenten zijn rijk aan vitaminen en mineralen. Als u een sap, maken groentesap vaak.

Gezonde Vetten en Oliën

De Universiteit van Maryland Medical zegt omega-3 vetzuren zijn essentieel voor de gezondheid van de hersenen. Dit is vooral belangrijk voor tienerjongens die lijden aan Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Deze aandoening leidt tot leerproblemen en gedragsproblemen.

Het toevoegen van omega-3 vetten aan het dieet van uw tiener is zeer eenvoudig. Deze voedingsmiddelen zijn gemakkelijk te bereiden. Gezonde vetten en oliën zijn te vinden in olijfolie, avocado's, eieren en noten. Verwerk deze voedingsmiddelen in het dieet van uw zoon door besprenkeling zijn salade met olijfolie of snijden van een paar avocado's te gaan op de top van elk gerecht.