Magneter for Fodbad Detox

Vores kroppe, og alle vores organer kan opbygge toksiner. Disse toksiner kan forårsage sundhedsmæssige problemer, at du føler dig træt, træg eller endda forårsage sygdomme. Der findes forskellige typer af rensningsprocesser, der kan hjælpe med at fjerne giftstoffer fra kroppen, og en af ​​dem er gennem brug af magneter og fodbad afgiftning system. Magneter med til at trække ud toksiner, der ellers ville bo i dit system og forårsage problemer.

Magnetisk Fodbad

Magnetiske fodbad arbejde på at fjerne giftstoffer fra kroppen ved hjælp af vand og magneter. Dine fødder huse de største porer i hele din krop. Hvis du er sund, skal din krop have cirka 80 procent negativ elektricitet. Dette er kendt som negative ioner. Derimod bør din krop også har cirka 20 procent positiv elektricitet.

Kroppen svarer til en magnet, fordi det ikke blot tiltrækker toksiner, men holder på dem. Nogle af de giftstoffer, der opbygger spænder fra tungmetaller, kolesterol indskud, disassimilated proteiner, urinsyre, plak, mælkesyre og mange andre kemikalier, som du indtager gennem dit drikkevand, mad, selv den luft du indånder. Disse toksiner så kan migrere ind i mange områder af din krop, såsom dine led, organer, arterier, nerver og væv. Disse toksiner kan forårsage en afbrydelse i din krop, og hvordan det fungerer, gør det nemt for skade at forekomme, såvel som let for sygdommen udvikler sig. Dette er fordi din immunsystem ændres af toksiner.

Sådan bruges

Planlæg din afgiftning session tager omkring 30 minutter. Gentag behandlingen hver uge, indtil dit system er blevet slippe af med alle giftstoffer. Når din krop er blevet renset, gentages behandlingen en gang om måneden til vedligeholdelse. Nogle mennesker bliver nødt til at detox oftere afhængig af deres livsstil, de fysiske lidelser, de prøver at hjælpe, og selv den linje af arbejde, du er i - såsom frisører, der arbejder med hårfarve og andre kemikalier på en regelmæssig basis. Det anbefales, at du detox ofte at få det bedste udbytte af behandlingen. Jo længere du går mellem afgiftning, jo større chance har du for at opbygge mere toksiner.

Kontraindikationer

Der er visse mennesker, der ikke skal bruge afgiftende magnetiske fodbad. Hvis du har visse medicinske anordninger - såsom en pacemaker eller andet elektrisk implantat - bør du ikke bruge et magnetisk fodbad. Hvis du tager medicin mod uregelmæssig hjerterytme, skal du ikke bruge det. Brug ikke denne behandling, hvis du er en organtransplantation modtager, hvis du tager en blod tyndere, har psykotiske episoder eller anfald, eller hvis du har en blødersygdom - såsom hæmofili. Hvis du er gravid eller ammende, skal du ikke bruge en afgiftende magnetisk fodbad. Lad ikke børn yngre end 4 for at bruge denne metode til afgiftning enten. Du bør også undgå en magnetisk fodbad, hvis du har et åbent sår eller et sår, der vil blive udsat for vandet.