Magnesium voor hoofdpijn

Magnesium voor hoofdpijn

Hoofdpijn zijn goed voor 80 miljoen doktersbezoeken per jaar, volgens USA Today. Meer dan passeren ergernissen, chronische hoofdpijn dreigen ernstige verstoring van het leven van patiënten. De laatste jaren heeft magnesium gestegen in populariteit als een goedkope, veilige en effectieve alternatieve behandeling hoofdpijn.

Functie

De vierde meest voorkomende mineraal in het lichaam, magnesium normaliseert de werking van het zenuwstelsel, spier- en cardiovasculaire systemen van het lichaam.

Migraine

Onder andere, migraine ontstaan ​​door een tekort aan magnesium. Individuen met een tekort aan het mineraal profiteren van orale suppletie als een preventieve strategie. Intraveneuze infusie van magnesium, aanbevolen als er dringend een behandeling, biedt snelle verlichting tijdens acute aanvallen.

Betekenis

Voorgeschreven als preventief in doses van 400 tot 600 milligram per dag, alle soorten terugkerende hoofdpijn patiënten - spanning, cluster en migraine - baat bij een dagelijkse dosis van magnesium. Het mineraal werkt door het ontspannen van de arteriële wanden en het toestaan ​​van bloed en zuurstof naar vrijer stromen.

Bronnen

Voor personen die liever uit de buurt van supplementen blijven, het toevoegen van magnesium-rijke voedingsmiddelen aan hun dieet aanzienlijke voordelen kan bieden. Eten bronnen rijk aan het mineraal onder meer spinazie, bananen, bonen en volkoren granen. Hoewel chocolade biedt een ruime hoeveelheid magnesium, kan het leiden tot migraine-aanvallen bij gevoelige personen.

Overwegingen

Mensen met hart en nierziekte moet magnesium supplementen alleen onder begeleiding van een arts, omdat ze deze aandoeningen kunnen compliceren.