Magnesium, Calcium en Zink voor Foot Pain

Magnesium, Calcium en Zink voor Foot Pain

De voet is het punt van contact tussen de grond en het lichaam. Het bestaat uit 26 botten, 33 gewrichten, ligamenten en 107 19 spieren. Een kwart van de botten in je lichaam zijn in je voeten. {Ersistent voet pijn kunnen symptomen van verergerde ziekten zoals diabetes, eeltknobbels, eelt, beschadigde ligamenten, breuken, artritis en gebroken botten impliceren. Foot pijn kan ook een gevolg zijn van tekort aan magnesium, calcium en zink in het lichaam.

Magnesium Voor Foot Pain

Magnesium helpt bij de assimilatie van calcium. Het is vereist door meer dan 300 enzymen in het lichaam. Even belangrijk als calcium, magnesium helpt het lichaam calcium metaboliseren en coverts ook dieet vitamine D een actieve vorm. Een tekort aan magnesium leidt tot broze botten, botontkalking, pijn in de voet en spierkrampen.

Dosering

Een adequate magnesiumsupplement zou tot 1000 mg per dag, en wordt beter opgenomen met voedsel. Dit zou helpen om pijn in de voet als gevolg van een tekort aan magnesium te verlichten.

Calcium

Calcium helpt om de sterkte en de dichtheid van botten. Het tekort dwingt het lichaam te maken van calcium opgeslagen in de botten juiste hoeveelheid calcium in bloedconcentratie handhaven. Het leidt tot osteoporose en pijn in de voet.

Dosering

Eten bronnen rijk aan calcium zijn onder andere yoghurt, koemelk, kaas en snijbiet. Supplement dosering kan variëren van 250 mg tot 1000 mg, afhankelijk van de leeftijd.

Zink

Zink helpt om een ​​optimaal immuunsysteem te handhaven. Tekort aan zink kan leiden tot een onbalans in immuunsysteem, waardoor spieren en pijn in de voet. Als zink laag zijn, moet een dosering van 30 tot 45 mg per dag van zinkpicolinaat genomen als supplementen. Echter, het moet worden genomen onder begeleiding van een arts.