Måder at bruge Comfrey

Comfrey er er en effektiv helbredende urt, fordi det indeholder allantoin, et stof, der accelererer produktionen af ​​nye celler og fremskynder helingsprocessen i wounds.There beviser, at kulsukker ikke skal tages internt og dets udvortes brug bør begrænses, Alkaloiderne kan forårsage tumorer og leverskader. Det er selvfølgelig en god ide at gøre alt med måde, når spørgsmål opstår om et stofs sikkerhed.

Anvendelser

Comfrey er en fremragende healer, når du har brug for noget til at helbrede hurtigt. Dr. John Christopher formuleret en salve kaldet Komplet Tissue & Bone salve, der indeholder kulsukker som en base med tilsætning af otte andre urter, og det er nyttigt for dybe tissue massage. Et par almindelige navne for kulsukker er knitbone, healing urter og sår urt. Forstuvede ankler, brækkede knogler, forbrændinger og blærer kan drage fordel af anvendelsen af ​​kulsukker.

Landmænd bruger det som gødning til at vokse hø til husdyr, fordi det har et højt proteinindhold, kalium, calcium og vitamin C og B12 og A. Comfrey, er høj i kvælstof, er også ideel som et komposteringsanlæg aktivator, og som en barkflis du kan tørre det ud og sætte det rundt i køkkenhaven.

Forsigtig

i 2001 FDA krævede, at alle kulsukker-holdige produkter til indtagelse tages ud af markedet på grund af giftigheden af ​​alkaloider, det indeholder. Disse alkaloider kan også optages gennem huden, så folk ikke skal misbruge salver indeholdende det, eller bruge det på beskadiget hud. Brug ikke kulsukker, hvis du er gravid, og børn og babyer bør ikke bruge det enten. Husk, at mådehold er nøgleordet, når du bruger kulsukker.