Maakt gebruik van Tangerine Oil

Maakt gebruik van Tangerine Oil

De botanische naam voor Tangerine etherische olie is Citrus reticulata. U kunt Tangerine olie door elkaar te gebruiken met Mandarijn olie, met dezelfde resultaten. Tangerine etherische olie kan worden gebruikt op de huid, in de aromatherapie, in een massage, of u kunt het intern verdund met water. Tangerine etherische olie heeft vele voordelen.

Gebruik Tangerine etherische olie als een antiseptisch

Volgens de websites Organic feiten en aromatherapie, kunt u direct toepassen Tangerine Oil aan uw wond om bacteriën te doden en om de zwelling en roodheid te verminderen. Solliciteer Tangerine Oil om uw huid te huiduitslag, acne, striae en vette huid te behandelen. Tangerine Oil helpt ook verzacht de droge, gebarsten huid.

Massage met Tangerine etherische olie

Masseer Tangerine olie in de huid om spierkrampen en stijve, pijnlijke gewrichten te behandelen. Wees voorzichtig wanneer u uit te gaan in de zon met Tangerine olie op je huid. Tangerine etherische olie is over het algemeen veilig en zacht om te gebruiken, maar sommige huidtypes tonen toxiciteit foto.

Inslikken van Tangerine etherische olie

Volgens Organic Feiten, intern genomen (verdund met water), Tangerine olie kalmeert de maag en spijsvertering. Tangerine Oil spijsvertering, verlicht constipatie, diarree en winderigheid. Tangerine olie zuivert ook het bloed en verwijdert gifstoffen.

Aromatherapie

Volgens de aromatherapie, het gebruik van de Mandarijn etherische olie voor aromatherapie verzacht de luchtwegen en het zenuwstelsel. Dit kan koorts, stress, angst en depressie te verminderen. Tangerine etherische olie kan worden gemengd met andere geurige, behulpzaam essentiële oliën. Een manier om aromatherapie te gebruiken is om de essentiële olie te wrijven op een kaars voor verlichting.