Maakt gebruik van Pepermunt Kamferolie

Maakt gebruik van Pepermunt Kamferolie

Pepermunt kamfer, een oude naam van menthol, is het vaste extract van pepermunt (Mentha piperita) en eigenschapen Soortgelijke kamfer onttrokken kamferbomen. Traditioneel wordt menthol ingeademd als een nasale en bronchiale decongestivum. Andere externe en interne toepassingen, en de gevaren die zijn verbonden met pepermunt kamfer olie, misschien niet zo bekend.

Functies

Pepermunt bevat 27 fytochemicaliën --- natuurlijke verbindingen die in planten --- en calcium, choline, ijzer, magnesium, mangaan, fosfor, kalium, selenium, zink, niacine, riboflavine, thiamine en vitamine E. Menthol heeft een bittere smaak , en de geur is scherp, doordringend en koud. Aromatherapie toepassingen voor menthol onder meer de behandeling van shock, hysterie, en misselijkheid en braken te onderdrukken.

Geschiedenis

De eerste geregistreerde extractie van menthol uit pepermuntolie in het Westen was in 1771, maar de Aziatische gebruik van menthol is veel ouder. Menthol bestaat in grote hoeveelheden Chinese en Japanse pepermunt olie, of het kan worden gedestilleerd uit eigen land geteelde planten. In 1884, een beschrijving van dit proces werd gepubliceerd in het American Journal of Pharmacology.

Topical Bestedingen

Omdat menthol tijdelijk verdooft perifere sensorische zenuwen wanneer toegepast op de huid, het verlicht de jeuk en pijn van kleine huidirritaties, herpes virus uitbraken zoals koortsuitslag en gordelroos, en zelfs hoofdpijn. Pepermunt kamfer verlicht pijnlijke spieren en pijn in de gewrichten, wat is de reden waarom commerciële preparaten zoals Bengay en IcyHot gebruiken menthol als belangrijkste ingrediënt. Menthol werd gevonden in een 2009 Egyptische studie om luizen te doden op contact en voorkomen dat eieren van het uitkomen. Topische bereidingen bevatten in het algemeen 5 procent tot 20 procent menthol.

Intern gebruik

Menthol is sterker dan pepermuntolie. Pepermuntolie, deze wordt vrijgegeven in kokend water om thee, koffie heeft eigenschappen die de spijsvertering en vaak wordt gebruikt als een remedie voor koliek, brandend maagzuur en indigestie. Maagsapresistente, vertraagde afgifte pepermuntolie capsules momenteel door artsen voorgeschreven om de pijn en spasmen die het prikkelbare darm syndroom (IBS) karakteriseren verlichten. Toch moet menthol alleen worden gebruikt voor de spijsvertering kwalen onder het advies van een arts uit de gezondheidszorg. Een kenmerkende dosis voor intern gebruik zou zijn van 1/8 tot 2 korrels in een capsule of olijfolie base.

In kleine doses, menthol verlicht kiespijn en oorpijn; een 20 procent oplossing in olijfolie kan eenmaal per dag worden toegepast. Menthol is al toegevoegd aan tabaksproducten omdat dit het effect van agressieve rook afkoelt. In 2008 heeft de American Journal of Public Health publiceerde een analyse waaruit blijkt dat menthol maakt gebruik van tabak aantrekkelijker voor minderjarige rokers. Mensen die menthol sigaretten roken kan ook meer moeite te stoppen dan degenen die smaakloze tabaksproducten roken hebben.

Waarschuwing

Zenuwverlamming en het verlies van gevoel en beweging zijn het gevolg van toxische niveaus van menthol intern genomen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Vanwege zijn vermogen om slijmproductie verhogen --- die kleine luchtwegen kan blokkeren --- mentholated zalf niet worden toegepast bij de neusgaten van jonge kinderen respiratoire aandoeningen te behandelen. Zwangere en zogende vrouwen moeten niet menthol intern nemen.