Maakt gebruik van Ichthammol Zalf

Maakt gebruik van Ichthammol Zalf

Ichthammol zalf is een veelzijdig, maar goedkope, product, dat komt goed van pas in elk medicijnkastje. Het kan verlichting bieden voor veel voorkomende, kleine huidirritaties.

Maakt gebruik van Ichthammol

Ichthammol zalf heeft een verscheidenheid aan toepassingen. De zalf zelf bevat een wax basis, en schalie, die hoog in het zwavelgehalte. Apotheken en gewone mensen zweren bij zijn potentie, en onderzoek heeft aangetoond weinig tot geen bijwerkingen van het gebruik van de actuele zalf. Echter, degenen met zwavel allergieën moeten voorzichtig zijn. Door zijn hoge gehalte, kan je jezelf met een lichte allergische reactie.
De zalf kan worden gebruikt voor verschillende huidirritaties, de meest voorkomende zijn splinters, steken, zweren en kleine spin bijt. Het wordt aangeduid als een "tekening zalf," hetgeen betekent dat "trekken uit" de infectie van de huid. En hoewel de geur en het uiterlijk van de zalf niet de meest aangename kan zijn, laat dat je niet misleiden.

Splinters:
Werken buiten of het doen van een aantal indoor werk? U hebt waarschijnlijk gekregen een splinter voor, en weten dat ze kunnen zeer pijnlijk zijn, vooral als ze geïnfecteerd raken. Was eerst het gebied met water en zeep, als de site van de splinter en rond het schoon moeten worden gehouden om besmetting te voorkomen, of te houden dat het erger wordt. Breng de zalf direct op de met de splinter en deksel met een geschikt verband. In een dag of zo, moet je de splinter aan de oppervlakte komen te zien, maar je kan het nodig zijn een pincet om het uit te pakken.

Insectensteken
Net als splinters, kan insectensteken zeer pijnlijk zijn en een ergernis. Tijdens de zomermaanden, wanneer de mensen buiten meer, zal de insectenbeten optreden. Ichthammol kan helpen met de infectie van deze beten, maar alleen als je niet ernstig allergisch voor bijen, wespen, etc. Als u bent, zou een Epi-pen de beste inzet voor jou. Solliciteer Ichthammol net zoals je een splinter zou om. Verwijder de angel al is er nog steeds. Dek af met een bandage. Dit zou moeten helpen verlichten van de pijn en het trekken uit de infectie.

Kookt
Kookt zijn de meest voorkomende huidirritatie die de zalf wordt gebruikt voor de behandeling. De meeste mensen zijn weg van zalf omdat het veel hygiënischer dan doorboren, en werkt enigszins snel om de pijn te verlichten. Een steenpuist is een rode, puss gevulde bult meestal vormen in de haarfollikel. Dit kan door een ingegroeide haar of ander type infectie. Na het gebruik van een warm kompres of onderdompelen in een warm bad, droog het gebied rondom de kook, en toe te passen Ichthammol. Dek af met een pleister en laat het een nacht zitten. De kook als je wakker moet worden ontheven of zijn gekomen om een ​​hoofd.