Maakt gebruik van de zwaartekracht Machines

Gravity machines voor fitness werden in 2003 geïntroduceerd als een alternatief voor de gebruikelijke fitnessapparatuur zoals traplopen machines en loopbanden. Een 30-minuten durende workout in video's en live gymlessen wordt vaak aanbevolen om te helpen bij het juiste gebruik van deze machines. Hoewel de zwaartekracht machines zijn ten opzichte van nieuwkomers in de gezondheid en fitness wereld, verkrijgbaar in 160 Amerikaanse gezondheidszorg clubs werden ze in hun eerste vier jaar.

Spierontwikkeling

Gravity machines werken door het verhogen van het gewicht en de weerstand toegepast op uw lichaam, net als hoe reguliere gewichten worden toegevoegd aan andere fitnessapparatuur. Door het extra gewicht herhaald gebruik stimuleert spierontwikkeling in de zeggenschap gebied. Bijvoorbeeld, als u herhaaldelijk duwen met je benen tegen de zwaartekracht machine, dan is de kalveren en andere beenspieren sterker worden en meer ontwikkeld in de tijd. De apparatuur moet goed worden gebruikt om verwondingen en ongevallen te voorkomen.

Botgroei

Zwaartekracht machines worden ook gebruikt voor astronauten, aangezien het ontbreken van de zwaartekracht in de ruimte invloed spierspanning en botgroei. Met de constante stretching en herhaalde werking op de botten met elke spier beweging, wordt de groei van botten gestimuleerd, waardoor het lichaam om langere, stevigere botten ontwikkelen of te genezen fracturen. Bij herhaald gebruik van een zwaartekracht machine, de uitgeoefende botstructuur heeft de neiging om sneller en langer te laten groeien.

Body Toning

Wanneer een persoon wordt meer moeite om een ​​taak uit te voeren, het lichaam verbrandt meer calorieën bij te houden met de activiteit. Dat vermindert lichaamsvet, waardoor er meer ruimte is voor spiergroei. Zwaartekracht machine helpen verbranden van calorieën, en wanneer in combinatie met het juiste type van workout regime ze kunnen leiden tot een betere strakker lichaam. Uitoefening van uw lichaamsdelen even om vet in hen te verliezen.

Body Versterking

Frequente stretching en het uitoefenen van je spieren leidt uiteindelijk tot het versterken van de spieren. Sterkere spieren en steviger botten zijn directe resultaten van frequent te oefenen. Door het gebruik van een zwaartekracht machine als uw belangrijkste fitnessapparatuur, kunt u uw botten en spieren te versterken door middel van herhaalde, volledig ondersteunde activiteiten. Als je de zwaartekracht machine veilig te gebruiken en neem voldoende periodes van rust en herstel, moet u op uw weg naar een fitter, sterker lichaamsbouw.