Maakt gebruik van Corn Oil

Maïsolie is geladen met hoog onverzadigde vetten, zowel meervoudig onverzadigde vetten en onverzadigde vetten. Terwijl de meeste huishoudens maïsolie koken, zijn er andere toepassingen van maïsolie.

Frituren Foods

Maïsolie heeft een hoog rookpunt, waardoor het nodig heeft om te roken, wat boven de temperatuur meeste voedingsmiddelen bakken 450 graden Fahrenheit te verwarmen.

Margarine

Maïsolie wordt gebruikt als een van de ingrediënten om vele margarines, vanwege de nootachtige smaak, mildere smaak en lage kost.

Hot Oil Treatment

Maïsolie kan je haar zacht en zijdeachtig, net als de dure hete olie behandelingen gekocht bij elke winkel te maken. Eenmaal verwarmd gedurende 15 seconden, kan het worden gemasseerd in je haar, dan is uitgewassen.

Shining Steel

Corn olie kan worden gewreven in roestvrij staal, daarna gepolijst met een doek om een ​​glanzend oppervlak dat gloednieuw uitziet produceren.

Kruiden Cast Iron

Maïsolie kan worden gebruikt om seizoen een gietijzeren pan door een laagje olie over de binnenzijde van de pan, dan verwarmen in een oven gedurende twee uur. De pan kan worden gehandhaafd door een druppel olie op de bodem van de pan en het te bedekken met een papieren handdoek.