Maag Strap chirurgische procedure voor Weight Loss

De maag riem chirurgische procedure genaamd schoot band chirurgie is een relatief niet-invasieve methode voor gewichtsverlies dat een maag band gebruikt om de grootte van de maag te verminderen en helpen om gewicht te verliezen langzamer dan de meer invasieve maag-bypass operatie. Als je 100 of meer kilo overgewicht, kan een maag band procedure de juiste optie voor je.

De Procedure

De maag riem chirurgische procedure wordt ook wel laparoscopie of laparoscopische banding en is beter bekend als de ronde band. De operatie is minimaal invasief en werkt door een siliconen band geplaatst rond het bovenste deel van de maag. Dit vermindert maag grootte en helpt u om voller sneller te voelen. Zorg ervoor dat u een gecertificeerd plastisch chirurg om de procedure uit te voeren vinden.

Kwalificaties en kosten

Als uw BMI tussen 35 en 39, de National Institutes of Health adviseert alleen schoot band chirurgie als je medische problemen die worden geassocieerd met uw overgewicht te hebben; Daarom kan de procedure niet worden gedekt door de verzekering. De ronde band procedure wordt meestal gedekt door de verzekering als je £ 100 of meer overgewicht of hebben een body mass index (BMI) van meer dan 40 in het bijzonder. De operatie kost van $ 15.000 tot $ 40.000. Financiering opties zijn beschikbaar in de kantoren van sommige artsen '.

De Maag Strap-proces

De verstelbare maag riem wordt ingebracht via kleine incisies en geplaatst rond de maag. Vervolgens wordt opgeblazen met zoutoplossing. De band is verbonden met een toegangspoort die in de spier en onder de huid in de buikstreek geplaatst. De maag bandje komt in twee verschillende maten om uw specifieke wensen tegemoet te komen. Bespreek de grootte van de ronde band die u nodig heeft voor uw maag.

Weight Loss

Opblazen van de maag band met zoutoplossing zal de omvang van de maag opening verder te verminderen. Dit helpt u om voller gevoel langer door het vertragen van de voedselinname in het grotere deel van de maag. Dus je minder te eten en gewicht te verliezen. Raadpleeg uw arts per week of eens per maand om uw comfort niveau, uw gewichtsverlies, en de noodzaak om op te blazen of pas de maag riem te bespreken.

Post-Chirurgie

Omdat de operatie is niet-invasief, kan het mogelijk zijn voor u om terug te keren naar normale activiteit na een week; echter, zal je nodig hebt om voedingsrichtlijnen volgen om het meeste voordeel van de operatie te krijgen. Je zal waarschijnlijk op een vloeibaar dieet voor een paar weken na de operatie, en dan voeg geleidelijk zacht voedsel in uw dieet. Omdat de band vermindert maag grootte, kunt u voller te krijgen op kleinere porties. Je moet een multivitamine te nemen, alsmede om ervoor te zorgen uw dieet is uitgebalanceerd.

Risico's

Er zijn een aantal risico's verbonden aan een maag band procedure waaronder zoutoplossing lekken, waardoor de ronde band leeglopen. Als dit gebeurt, zal je maag opening groter worden en voedsel zal gemakkelijker passeren. De maag opening te klein zijn en die kunnen leiden tot voedingstekorten. Band slippen is mogelijk als gewichtsverlies optreedt. Dit kan leiden tot brandend maagzuur en braken. Raadpleeg uw arts als u een van deze symptomen na de operatie aan de ronde band correct wordt geplaatst.