Maag & Belly Weight Loss & Tea

Maag & Belly Weight Loss & Tea

De theepauze, een traditie in vele culturen, is uitgegroeid tot een gezondheid rage. Teas van alle soorten hebben vele positieve voordelen, waaronder het stimuleren van de stofwisseling. Het verliezen van buikvet is een bonus.

Voordelen

Diverse studies van Dr. Swen Wolfram vond dat "het drinken van groene thee vermindert het gewicht en vetmassa." Cafeïne en epigallocatechinegallaat (EGCG) het lichaam helpen gewicht te verliezen door het beheersen van de bloedsuikerspiegel, het verbranden van buikvet en het verhogen van de stofwisseling. (Wolfram 2006)

Misvattingen

Het is niet bewezen dat groene thee onderdrukt de eetlust. Ratten die waren geïnjecteerd met groene thee toonden een afname eetlust maar die groene thee dronk niet. Een afname in eetlust vereist drinken grote hoeveelheden groene thee. (Green Tea Weight Loss)

Effecten

Het effect van groene thee kan worden verhoogd indien vergezeld van regelmatige lichaamsbeweging. Laboratorium experimenten toonden aan dat muizen die uitgeoefend en dronk groene thee verloren 89 procent van het gewicht opgedaan terwijl degenen die groene thee dronken verloor 47 procent. Oefening verhoogt het effect op het gewichtsverlies en helpt verbranden maag vet. Dezelfde studie toonde aan dat het drinken van groene thee geproduceerd betere resultaten dan lichaamsbeweging alleen. (Wolfram 2006)

Tijd

Verwacht geen snelle resultaten. Acht kilo gewichtsverlies per jaar is realistisch voor de normale toename van het metabolisme dat groene thee biedt.

Waarschuwing

Met een grote hoeveelheid cafeïne kan interfereren met de voordelen van groene thee. Met behulp van kleine hoeveelheden cafeïne helpen profiteren van de voordelen van een hogere stofwisseling en vetverbranding.