Lyme Symptomen bij kinderen

Lyme Symptomen bij kinderen

Ziekte van Lyme kan iedereen die blootgesteld teken beïnvloeden; degenen die een meerderheid te besteden tijd buiten in gebieden waar sprake is van hoog gras en zwaar bebost gebied lopen een nog groter risico. De hoogste gemelde incidenten van de ziekte van Lyme voorkomen bij kinderen tussen de leeftijd van 5 en 14 jaar oud zijn, en volwassenen in de leeftijd tussen 45 en 54. Teken zijn de meest voorkomende in het noordoosten, Mid-Atlantische Oceaan en North Central staten, met de maanden van juni tot augustus zijn de risicovolle maanden voor infectie. Als het begin van de symptomen tijdig te kunnen ontdekken, kunnen de kinderen worden behandeld voordat de ziekte vordert in de de meer ernstige stadia. Als het gaat om de ziekte van Lyme, preventie en opsporing zijn de sleutel.

Huiduitslag

Bijna 90 procent van alle patiënten met de ziekte van Lyme is een uitslag ergens tussen enkele dagen ontwikkelen tot een maand na teek hen gebeten. Op oudere kinderen, wordt de uitslag op het bovenlichaam, dijen of billen, en jongere kinderen zal verschijnen op het hoofd of nek. Hoewel de roos uitslag wordt gedacht dat de meest voorkomende teken van de ziekte van Lyme zijn, kan het er anders uitzien op iedereen. Het kan beginnen als een plek die verschijnt als een puistje, vouw in de komende paar dagen, te veranderen in een paarsachtig cirkel die ongeveer 6 centimeter in diameter, de rand van wat een diep rood. Vaak zal het centrum heldere draaien of te verlichten een blauwachtige kleur, en de loop van de komende weken kan groeien in breiden tot 20 centimeter. Velen hebben het gevoel van de uitslag beschreven als een brandend in plaats van een jeuk. Het kan verdwijnen na een periode van 3 tot 4 weken, maar opnieuw bij een van de latere stadia.

Griep-achtige symptomen

Deze symptomen zijn eigenlijk de meest voorkomende symptoom van de ziekte van Lyme en eigenlijk kan optreden zonder dat de uitslag ooit verschijnen. Ze kunnen zelfs duren overal 5-21 dagen, en de symptomen letten in uw kind omvatten koorts van 100-103 graden F, rillingen, vermoeidheid, hoofdpijn die gewoonlijk voorkomen in het achterhoofd, opgezwollen klieren die zich meestal op het gebied van de tekenbeet en een stijve nek. Als u woont in een geografische regio waar teken heersen, en uw kind is met een hoog risico, dient u uw kind voor de ziekte van Lyme te testen tijdens de zomermaanden als hij ervaart deze gemeenschappelijke symptomen, of hij is het weergeven van een uitslag of niet.

Artritis

Na de huiduitslag is verschenen, kan pijn in de gewrichten optreden. In feite kan artritis pijn de eerste tekenen van de ziekte van Lyme zodra er niet langer een uitslag. Toch kan deze pijn maanden duren voordat het zich ontwikkelt. Enkele symptomen zijn pijn en zwelling van grote gewrichten zoals ellebogen, knieën, schouders en spierpijn dat het gewrichtspijn begeleidt. Vuistregel is dat niet meer dan drie gewrichten aangetast door de ziekte, maar de symptomen kunnen overal van enkele dagen tot enkele weken. Zodra ze verdwijnen, zal er een lange periode van opluchting voor de artritis pijn begint weer. Na 1 of 2 jaar, de symptomen van artritis over het algemeen Pique, beginnen af ​​te nemen en vervolgens zelf op te lossen, zelfs als uw kind niet heeft ontvangen behandeling.

Neurologische symptomen

Slechts ongeveer 15 procent van de kinderen die niet zijn behandeld voor hun ziekte van Lyme zal gaan om neurologische symptomen ontwikkelen. Ze kunnen echter te ontwikkelen tijdens een fase van de ziekte en deze symptomen kan een deel van het zenuwstelsel aantasten. De meest voorkomende neurologische symptomen zijn slaapproblemen, hoofdpijn, problemen met het geheugen en stemmingswisselingen. Meestal verbeteren, zelfs als uw kind niet is behandeld. In een kleiner percentage van kinderen, 5 tot 10 procent, de zenuwen van het gezicht beschadigd, waardoor Bell's palsy. Dit is een aandoening waarbij een zwakte in het gezicht plaatsvindt en één zijde van het gezicht spieren en ooglid begint te hangen. Dit kan ook invloed hebben op de zenuwen rond het gezicht, als gevolg duizeligheid, gevoelloosheid, veranderingen in het gehoor en dubbel zien. Inachtneming van de ziekte van Lyme bij kinderen, werd opgemerkt dat meer dan de helft die de ziekte van Lyme ook last van Bell's Palsy had.

Hart en Oogziekten

Indien onbehandeld, kan de ziekte van Lyme ook invloed hebben op de elektrische geleiding van het hart, waardoor de symptomen die kortademigheid, hartkloppingen, flauwvallen en duizeligheid bevatten. Het kan ook invloed hebben op de ogen tijdens alle stadia algemeen resulteert in roze oog. Maar naarmate de ziekte vordert, kunnen neurologische problemen een effect op de ogen ook; pijn en gevoeligheid voor licht.

Preventie / Solution

De meest voor de hand liggende manier om te voorkomen dat gebeten door een teek is om de gebieden te voorkomen teken samenkomen; dit omvat hoog gras, bossen en struiken. Echter, als je gaat om te worden in deze gebieden, moet u een teek afstotend gebruiken en voer een teek check elke avond voordat ze in het huis. Als u een teek binnen 48 uur van de bevestiging daarvan te verwijderen, het vermindert de kans op Lyme transmissie. U kunt transmissie verminderen door toepassing van een antibioticum crème op de plaats van de tekenbeet. Daarnaast verwijdert een onnodige borstel of bladeren rond uw huis om de overdracht te verminderen met maar liefst 50 procent of meer.

Tick ​​Verwijdering

Juiste teken te verwijderen is de sleutel tot het risico van overdracht te verlagen door een nog grotere hoeveelheid. Eerste, je wilt een pincet in plaats van je handen te gebruiken; het hanteren van een teek met de blote huid kan verhogen het verspreiden van de infectie. Vervolgens mond van de teek grijpen zo dicht bij de menselijke huid mogelijk. Je zal dan omhoog te trekken met behulp van een constante druk, zorg ervoor dat u het lichaam te verpletteren; Dit is waar het organisme van de infectie zich bevindt. Zodra de teek verwijderd is, plaats hem in een pot gevuld met alcohol, die de teek zal doden. Nadat het verwijderen voltooid is, was het gebied volledig met ofwel water en zeep of een antiseptische aan een micro-organisme van de teek te doden.