Lunch Box Ideeën voor peuters

Lunch Box Ideeën voor peuters

Het krijgen van uw peuter om te eten een gezonde lunch is moeilijk, maar het is vooral een uitdaging om een ​​lunchbox van gezonde, bevredigende opties uw kind zal houden te bereiden. Of u nu op het maken van een doos lunch voor uw peuter te genieten op de kleuterschool of op een familie road trip, moet u opties die u zeker dat ze zal eten zijn hebben. Niet alleen is het gezond om een ​​goede lunch te consumeren, maar voor een peuter, kan een lege maag de middag verpesten.

Opnieuw uit te vinden ... Chips en Dips

Heroverweeg de standaard chips en ui dip en, in plaats daarvan, pak een verscheidenheid van cut-up groenten en verschillende dips. Paar komkommers, wortelen, paprika's en druiven tomaten met kleine containers van verschillende dips, zoals hummus of uw peuter favoriete salade dressing. Laat uw peuter te doen zijn of haar eigen dompelen. Als de peuter is niet een groente fan, pak een aantal volkoren crackers of geroosterd pitabrood voor extra dippen opties. Een andere optie is trefzekere appelschijfjes die kunnen worden gedoopt in romige of pindakaas met stukjes noot. Als dit de lunch is voor kleuters, bevestigen dat pinda en pinda-producten zijn toegestaan ​​op het terrein. Voor een drankje, pak sap doos met 100 procent sap, of een melk doos. Als je een dessert te pakken, fruit of een koekje zijn beide leuke manieren om een ​​maaltijd af te ronden.

Opnieuw uit te vinden ... Sandwiches

Fancy weinig sandwiches zijn niet alleen voor high tea meer. Bereid een pindakaas en jam sandwich met behulp van volkoren brood, en gebruik van de cookie cutters om de broodjes gesneden in verschillende vormen. Een sandwich gesneden in een ster of cirkel vorm is zeker glimlach op het gezicht van je peuter te zetten. Dit zal werken met een verscheidenheid aan sandwiches, uit Turkije en kaas naar tonijn. Ronden de lunch met knapperige crackers en een banaan voor het dessert.

Opnieuw uit te vinden ... Lunch

Als je een kieskeurige peuter op je handen, is er een goede kans dat hij niet sandwiches of groenten eet met diverse dips. Gooi in opties voor het ontbijt, zoals graanrepen gemaakt met echt fruit, of droge granen in een herbruikbare beker samen met een melk doos. Hij kan zowel voeg de melk aan het graan beker of niet.

Het bevorderen van goede eetgewoonten

Helaas, peuters zijn niet de meest avontuurlijke eters en zijn terughoudend om iets nieuws te proberen. Dit betekent niet dat er geen gezonde opties. Kies volkoren waar mogelijk en zorg ervoor dat zijn sappen zijn 100% sap. Ook bieden water waar mogelijk. Haal hem betrokken bij het maken van de lunch box, en geef hem een ​​stem in wat hij zal eten. Vergeet niet om gezonde opties bij de hand voor snacks en maaltijden, en het maken van gezonde maaltijden een prioriteit voor het hele gezin. Als uw kind ziet u het maken van voedzame keuzes, is de kans groot dat hij zal willen ook.