Low Protein Diet Menu

Low Protein Diet Menu

Het Atkins dieet populariseerde de trend van de high-protein, low-koolhydraten dieet dat de natie heeft geveegd. Breakfasts of biefstuk, eieren en spek met geen toast zijn binnengedrongen keukens over de hele Verenigde Staten. Eiwit is echter niet de gemakkelijkste stof het lichaam te verwerken in grote hoeveelheden. In feite zijn er bepaalde voorwaarden voor de gezondheid die het lichaam in minder eiwit nodig hebben om te helpen het lichaam te blijven om goed te functioneren.

Waarom een ​​Low Protein Diet?

Een laag-eiwit dieet wordt meestal voorgeschreven als u een nierziekte heeft of als uw nieren niet goed functioneren om welke reden. Dit wil niet zeggen dat er geen eiwit moeten zijn. Eiwit is heel belangrijk voor het lichaam omdat het regelt het onderhoud, de reparatie en de groei van elk deel van je lichaam. Het is belangrijk om bronnen van eiwit in een dieet. Wanneer het eiwit wordt verteerd, een afvalproduct genaamd ureum resultaten. Wanneer een nier niet goed functioneert, ureum bouwt in de bloedstroom die kan leiden tot een verlies van eetlust en vermoeidheid. Volgens de National Kidney Foundation, met een laag-eiwit dieet, kunt u de werkdruk op de nieren waardoor het gezonde deel van de nieren te verminderen om niet over te werken.

Wat moet je eten?

Het doel hier is om de hoeveelheid calorieën die je nodig hebt tijdens het eten minder eiwit (40 gram of minder vaak) dan je gewoonlijk doet verbruikt. De belangrijkste delen van uw maaltijden moet bestaan ​​uit groenten en fruit, gevolgd door noten, granen en bonen, gevolgd in een verre derde van vlees en zuivel. Het is moeilijk, maar niet onmogelijk om een ​​hele dag aanbevolen hoeveelheid calorieën (2.000 calorieën) te krijgen met voornamelijk groente en fruit, maar het zal een zeer grote hoeveelheid van deze zaken af ​​te nemen om het te doen. Dit is de reden waarom een ​​van je grootste troeven in het proces zal zijn gezond enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten. Terwijl noten hebben nog wat eiwitten en sommige, zoals walnoten, amandelen en cashewnoten zijn een grote bron van calorieën en gezonde vetten, plantaardige oliën zijn zeer laag in eiwit en hebben de mogelijkheid om een ​​groot deel van de eiwit-vrij calorieën toe te voegen aan uw dieet. Terwijl de National Kidney Foundation beveelt aan meer snoep, zoetstoffen en ingeblikt fruit aan uw dieet, dit lijkt een beetje een cop out. Een beetje meer inspanning die calorieën zou kunnen vervangen met verse salades en natuurlijk fruit smoothies. Zorg ervoor dat alle zuivelproducten die je in te meten, met behulp van het eiwit rekenmachine in de bronnen hieronder. Ook, snijd het vlees dat je erg dun, zodat het zal lijken alsof er meer eiwit in de broodjes die je eet eet, een soort mentale truc om je door het dieet. Er zijn ook eiwitarme voedingsmiddelen geproduceerd met de bedrijven Dietary Specialties, Med-dieet, Inc., en Ener-G Foods die u kunnen helpen het eiwit verlagen in de producten die u het meest van hou.

Wat moet u Stay Away From?

Vlees en zuivel zijn de hoogste eiwit voedingsmiddelen die u kunt eten. Zorg ervoor dat u uw porties kip, rundvlees, vis, eieren, melk, yoghurt en kaas te verlagen. Pindakaas is ook rijk aan eiwitten, en als smeerbaar product, kan het vaak worden te veel gebruikt. Wees voorzichtig met deze voedingsmiddelen om zo vriendelijk zijn om uw nieren als het probeert te herstellen, raadt Jackson Siegelbaum Gastroenterology.