Low Fat Cardiac Diet

Low Fat Cardiac Diet

Dit dieet is meestal voor een persoon die een hoog risico op een hartaanval heeft. Het individu kan ook aandoeningen zoals hoge bloeddruk. Dit dieet is alles over gezond eten en het verminderen van de inname van vet, dat het cholesterolgehalte verhoogt en daarmee bijdraagt ​​aan een verhoogd risico op een hartaanval.

Protein Foods

Eiwit is essentieel voor het produceren en handhaven spieren. Elke maaltijd moet een eiwit bevatten. Gezonde eiwitbronnen zijn vis of mager vlees (6 oz.).

Grains

Volkoren brood, pasta en ontbijtgranen moet worden geconsumeerd. Vermijd wit brood en rijst. Consumeer voedingsmiddelen met veel vezels bedragen en degenen die weinig vet en cholesterol (voedingsmiddelen afkomstig van dieren verzadigd vet bevatten, die cholesterol verhoogt) zijn.

Groenten en Fruit

Consumeren fruit en groenten, die worden geladen met vitaminen en mineralen. Ze bevatten maar weinig calorieën veel vezels en water om te helpen bij de spijsvertering. Ze helpen stoppen cardiovasculaire ziekte. Consumeer minstens vijf porties per dag.

Beperk de inname van zout

Sterk gezouten voedsel kan geven u een hoge bloeddruk, die je hart in gevaar brengt. Lees etiketten voor zout hoeveelheden. Vermijd soep in blik en bevroren maaltijden, die hoog in zout zijn.

Vetten, oliën en cholesterol

Verzadigd vet (uit dierlijke producten) moet tot een minimum worden beperkt. Cholesterol is zacht en wasachtige, die de bloedvaten kan verstoppen. Dit brengt een risico op een hartaanval en andere kwesties. Verbruiken slechts 10 procent van verzadigd vet per dag. Vermijd voedingsmiddelen zoals volle melk, boter en kaas. Gebruik alleen 5-8 tl. olie per dag koken of salades.