Low-Carb Fast-Food Choices

Low-Carb Fast-Food Choices

Een low-carb dieet verbiedt of ernstig beperkt zoete desserts, zetmeelrijke groenten en granen en, op zijn beurt, kan leiden tot gewichtsverlies. Veel fast-food opties zijn rijk aan koolhydraten en slechte keuzes voor uw dieet, maar u kunt een low-carb maaltijd in een fast-food restaurant. Sla de milkshakes en frietjes, en in plaats daarvan kiezen voor eiwitten en groenten.

Probeer je boterham "Naked"

Bestel een sandwich zonder het brood om de hoeveelheid koolhydraten te verminderen in uw maaltijd. Als de fast-food restaurant niet zal toestaan, gewoon eten het broodbeleg en laat het brood. Kies een sandwich met een hoog-eiwit, koolhydraten gratis of low-carb vullen, zoals een burrito, hamburger of gegrilde kip sandwich. Gepaneerde vullingen, zoals gebakken kip en vis filets, zijn hoger in koolhydraten.

Ga voor de Groenen

Een kleine groene salade is veel lager in koolhydraten dan zijn partijen zoals gebakken aardappelen, zoete aardappel frietjes, koekjes en maïs. Een kopje romaine sla bevat 1,6 gram koolhydraten, terwijl een kleine bestelling van friet heeft 30 gram koolhydraten. Een groene salade met een aantal eiwitten, zoals reepjes gegrilde kippenborst, kan een low-carb hoofdgerecht zijn. Vermijd hoge-carb toppings zoals croutons en chow mein noedels.

Geniet Etnische Opties

Als je naar een Chinees restaurant, sla dan de gestoomde en gebakken rijst, chow mein noedels en loempia's, die allemaal een hoge carb-inhoud. Bijvoorbeeld, loempia bevat 24,3 gram koolhydraten. Probeer gerechten geconcentreerd rond eiwitten en groenten, zoals rundvlees met broccoli, kip met champignons en tofu met groenten. Vraag het aan de chef wat er in de saus - er is vaak verborgen suiker. Bestellen gegrilde kip of rundvlees teriyaki in Japanse restaurants, en probeer een taco salade zonder de shell of tortilla chips van Mexicaanse fast-food gewrichten.

Kies de juiste drankjes en Specerijen

Een groot reguliere frisdrank bevat 69 gram koolhydraten, en een 8-ounce portie van sinaasappelsap heeft 28 gram koolhydraten. Water is vrij van calorieën en koolhydraten. Melk is een andere optie, waarbij elke kop magere melk met 12 gram koolhydraten. Vermijd zoete specerijen, zoals honing barbecue saus. Gebruik in plaats daarvan low-carb alternatieven zoals geel of deli mosterd of salsa.