Low Calorie Diet Information

Er zijn vele diëten op grote schaal beschikbaar aan particulieren, en caloriearme diëten hebben een van de meest populaire en langst bestaande diëten rond geweest. Caloriearm dieet variëren van vloeibare diëten om koolsoep diëten en simpele calorieën tellen en beperking. Vaak mensen gebruiken deze diëten als een middel om snel gewichtsverlies, maar gevaarlijke gevolgen kan leiden.

Soorten van een caloriearm dieet

Een traditionele calorie-arm dieet is het tellen van calorieën, waar een dieter probeert minder calorieën dan het aantal verbrande calorieën op een bepaalde dag te eten. De vergelijking is gewoon calorieën in versus calorieën uit tot een tekort leidt tot gewichtsverlies te creëren. Deze methode vereist een zorgvuldige calorieën tellen van elke voedselinname en benaderingen van de verbrande calorieën inclusief oefeningen en dagelijkse activiteiten.
Afleidingen van deze diëten zijn sindsdien gemaakt om lijners in staat een eenvoudiger alternatief voor de nauwgezette calorieën tellen. Vloeibare diëten die de inname beperken tot alleen vloeistoffen stelt individuen in staat om de calorieën te drinken en te verbieden vast voedsel consumptie. Het koolsoep dieet of granenvoeders hebben lijners eten van deze voedingsmiddelen voor twee van de drie maaltijden gedurende de dag, zodat een gratis "uitspatting" maaltijd waar het individu kan kiezen om iets te eten.

Hoe effectief zijn caloriearm dieet?

Hoewel een caloriearm dieet te doen bevorderen een snelle gewichtsverlies, het merendeel van de resultaten zijn slechts tijdelijk en kan ongezond zijn. Als een individu wordt aanbevolen om gewicht te verliezen om medische redenen, kan een juiste calorie-arm dieet veilig worden verkregen door een gecertificeerde diëtist of voedingsdeskundige. Bovendien zijn de meeste van de oorspronkelijke gewichtsverlies komt waterverlies en proteïnestofwisseling vet omdat het lichaam breekt automatisch af wanneer het eerste eiwit gaat onder verhongeringswijze. Eiwit ook weegt meer dan vet, dus het is niet verwonderlijk dat het nummer op de schaal af.
Indien correct en op een evenwichtige manier gedaan, in combinatie met hart-gezond bewegen, kan een caloriearm dieet te helpen bij het effectief gewichtsverlies. Het is vooral wanneer individuen nemen deze diëten om drastische maatregelen en extreme dieptepunten die resulteren in onveilige en tijdelijke resultaten.

Voorbeelden van Gezonde caloriearm dieet

Een gezonde caloriearme maaltijden moet een goede balans van koolhydraten, vetten, eiwitten en vezels met een multivitamine. Een van de meest efficiënte manieren is om een ​​maaltijd rond de in een voedselpiramide die grotere rantsoenen van groenten en fruit en paar extra calorieën uit verwerkte snacks met toegevoegde suikers en vet beveelt richtlijnen structureren. Magere eiwitten zoals vis, bonen, mager vlees en vetarme zuivelproducten zijn gezonde eiwitbronnen.
Een goed voorbeeld van een dagelijkse maaltijd plan kan als volgt zijn:
Ontbijt: 1/2 kopje havermout gekookt in water (150 cals), 3/4 kopjes verse bosbessen (50 CAL's), 1/2 kopje magere melk (50 CAL's)
Totaal: 250 cals
Lunch: 2 kopjes gemengde greens, 1 kopje gekookte groenten (zoals groene bonen, wortelen), 4 oz. kipfilet of eiwit gelijkwaardig met 1 eetl. lichte salade dressing (geen high fructose corn syrup of toegevoegde suikers) en 1 appel
Totaal: 400 cals
Diner: 6 oz. van vis (250 cals), 1/2 kop gekookte bruine rijst (100 cals), 1 kopje gekookte groenten, 1 grote salade gekleed met 1 eetl. lichte dressing. Dessert: 1/2 kopje fruit met 6 oz. yoghurt of light yoghurt
Totaal: 550-600 cals
Wanneer honger, kan 200 tot 250 caloriesnack worden toegevoegd, waardoor dagtotalen ongeveer 1,300-1,500 calorieën.

Wat is de juiste hoeveelheid Calorie Verbruik?

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid calorieën om te worden geconsumeerd door een individu varieert van 1.400 tot 2.220, afhankelijk van het gewicht, lengte, activiteit niveau, leeftijd en geslacht van de dieter. Gemiddeld, het menselijk lichaam heeft minstens 1100 calorieën per dag om vitale organen te laten functioneren. Daarom wordt het sterk aangeraden dat lijners niet lager gaan dan een 1200-calorie dieet per dag.
Bovendien kunnen drastische calorie cuts de stofwisseling te vertragen omdat het lichaam voelt "honger". Het resultaat is een persoon die mogelijk niet branden bijna net zoveel calorieën als hij voorafgaand aan de bezuinigingen was.

De meest effectieve oplossing voor het afslanken

Caloriearm dieet kan helpen om gewicht te verliezen en die noodzakelijk zijn voor een aantal personen die zijn gevraagd door artsen voor gewichtsverlies. Echter, kunnen drastische bezuinigingen gevaarlijk zijn, vooral voor jonge meisjes, en leiden tot eetstoornissen.