Lotion Behandeling voor Hives

Netelroos optreden wanneer histamine, irriterend, wordt vrijgegeven, meestal in reactie op een allergische reactie. Dit jeukende uitslag begint als kleine rode bultjes die steeds jeukende en opzwellen, de vorming van grote massa's van rode, jeukende huid. Plaatselijke behandeling, zoals medicinale lotion, is het beste voor kleine gevallen van netelroos, maar netelroos kan dodelijk zijn. Leren wanneer om medische hulp te zoeken voor netelroos kan gevolgen op lange termijn te voorkomen.

Over the Counter Lotion voor Hives

Calamine lotion biedt koeling verlichting van de pijn van de jeuk, en bevat antihistaminica om de kasten te houden van de verspreiding. Een van de eerste over-the-counter producten voor de behandeling van de bijenkasten, Calamine lotion laat een poederachtige roze residu achter, zodat u kunt zien wanneer het moet opnieuw worden toegepast.

De laatste jaren heeft Benadryl een actueel allergie zalf beschikking gesteld. Benadryl crème trekt in de huid en laat geen residu achter. Het heeft pijn ingrediënten, anti-histamine en anti allergenen.

Andere over-the-counter antihistaminicum crèmes zijn Lanacane, Ivarest en Anthisan. Pijnstillers, antibiotica, moisturizers en andere merkgebonden ingrediënten worden toegevoegd aan elke formule. Homeopathische OxyHives is een andere optie.

Recept Crème voor Hives

Corticosteroïd crèmes zoals Cortaid (hydrocortison) en Kenalog (triamcinolon) worden vaak voorgeschreven voor het verminderen van de invloed van histamine. Hydrocortison is een steroïde crème, dus het is belangrijk om uw arts of andere medicijnen die u gebruikt, om tegenstrijdige interacties te voorkomen melden.

Waarschuwing voor Hives Behandeling

Plaatselijke behandeling, zoals lotion, voor netelroos wordt het best gebruikt wanneer de kasten in een allergische reactie op iets wat je aangeraakt, in tegenstelling tot iets wat je ingenomen. Het eten van iets waar je allergisch voor bent, en het hebben van histamine vrij door het hele lichaam via de bloedbaan, kan zeer gevaarlijk zijn. Volgens New York apotheker Corey Nahman, netelroos die zich ontwikkelen in de keel of de tong, bijvoorbeeld, kan verstikking. Hives die interfereren met de werking van het hart of de ademhaling kan leiden tot anafylactische shock.

Iedereen die lijden aan netelroos die kortademigheid ervaart, een aanscherping in de borst, moet bewustzijnsverlies of andere ademhalingsproblemen dringende medische hulp te zoeken.