Long problemen veroorzaakt door water Onder een Huis

Long problemen veroorzaakt door water Onder een Huis

Als je longproblemen hebt en je ontdekt dat je het water onder je huis en schimmels kweken in het water kan worden waardoor je ziek. Schimmel en schimmel kan zich ophopen in het water onder een huis, maar ook in de donkere, vochtige plaatsen zoals uw kelder, kruipruimte of een plaats in uw huis, dat nat of vochtig is.

Types gietvormen die kunnen leiden tot longproblemen van Water onder Your House

Longproblemen van water onder het huis kan worden veroorzaakt door schimmel allergie. Je lichaam herkent de ingeademde schimmelsporen als vreemde indringers en ontwikkelt antilichamen om ze te bestrijden dat uw allergie symptomen. Schimmel allergische symptomen vertonen in de longen als congestie, hoesten, piepende ademhaling en overtollig slijm.

Er zijn verschillende soorten schimmels, maar slechts enkele oorzaak van allergische symptomen. De meest voorkomende schimmels die allergieën veroorzaken zijn Alternaria, Aspergillus, Cladosporium en Penicillium. U kunt allergisch zijn voor een, maar niet een ander. Mold testen bedrijven kunnen bepaalde schimmel soorten op te sporen, zodat u weet welke soorten schimmel aanwezig in uw huis zijn.

Longproblemen Door schimmels en in het water onder uw huis

De schimmel die zich ophoopt in het water onder je huis kunt u longproblemen zoals hoesten, piepende ademhaling en kortademigheid. U kunt zelfs het ontwikkelen schimmel-geïnduceerde astma wanneer je inademt schimmelsporen uit het water. Een andere ziekte die allergische bronchopulmonale aspergillose, waarbij een schimmelinfectie ontstaat in de longen kunnen ontstaan ​​bij mensen met astma of cystic fibrosis wanneer ze worden blootgesteld aan de vorm en schimmel die groeit in het water onder een huis.

Water onder uw huis Ras dodelijke bacteriën

Sommige schimmels bevatten giftige stoffen die giftig zijn wanneer ze worden vrijgelaten en ingeademd. Vocht en water vatbaar gebouwen zijn prime-omgevingen voor schadelijke bacteriën, knaagdieren, en giftige chemische stoffen die vrijkomen uit bouwmaterialen. De bacterie Legionella pneumophila kan de veteranenziekte, een ernstige, levensbedreigende longproblemen veroorzaken. Legionella bacteriën kunnen vermenigvuldigen wanneer het water zich ophoopt in lekkende leidingen en andere ruimtes onder uw huis.

Immuun-gecompromitteerde mensen het risico voor de longproblemen van Water onder Your House

Blootstelling aan schimmel uit het water onder je huis kan longproblemen bij mensen die een verzwakt immuunsysteem veroorzaken. Voor die mensen die op chemotherapie of immuun-onderdrukkende medicijnen, bacteriën en schimmels uit het water onder je huis kan hen in gevaar brengen van een schimmel infectie. Een zeldzame ziekte genaamd overgevoeligheid pneumonitis kunnen optreden als er schimmelsporen uit het water onder uw huis veroorzaakt een ontsteking in de longen.

Zuigelingen kan hebben longproblemen van Water onder Your House

Een matrijs bekend als zwarte schimmel kan bloedingen in de longen van de baby men acute idiopathische bloedingen veroorzaken. Deze schimmels bevatten giftige stoffen die giftig zijn wanneer gegeten. Meer onderzoek is nodig om te leren als deze schimmels in de lucht vrijkomen giftige stoffen.

Voorkomen longproblemen door het verwijderen van het water onder uw huis

Om longproblemen van schimmel en schimmel in het water onder je huis te voorkomen, moet je agressief over het verwijderen van het water probleem. Bel een aannemer of loodgieter om te bepalen waar het water vandaan komt en hoe het probleem te herstellen. Je moet ook om te gaan met en alle schimmels en schimmelsporen die zich ophopen in je huis te verwijderen. Voer een ontvochtiger om vocht uit je kelder te verwijderen. Verhoog de temperatuur in de kelder om de luchtvochtigheid te verlagen. Gooi alle items, zoals kleding, boeken of kranten, die nat of vochtig zijn geworden. Zorg ervoor dat al het water uit de goten en regenpijpen af ​​te voeren uit de buurt van uw huis en de stichting.