Liquid Diëten voor snel gewichtsverlies

Vloeibare diëten meestal bestaan ​​uit vervanging maaltijden met vloeistof die kunnen omvatten shakes, vruchtendranken of soepen om snel gewichtsverlies te ervaren. Vloeibare diëten worden vaak gebruikt na maagchirurgie gevolg van het onvermogen van de maag om de voedingsstoffen uit vast voedsel. Ze worden meestal gebruikt voor korte termijn gewicht te verliezen, en kan resulteren in snel gewichtsverlies die al dan niet houdbaar op de lange termijn zijn.

Slim-Fast

De Slim-Fast dieet bestaat al ongeveer 25 jaar en maakt gebruik van shakes om gewicht te verliezen onder de lijners te moedigen. Het beweert te helpen lijners verliezen tot 2 pond per week met behulp van haar productlijn, die shakes, maaltijden, snacks en maaltijd bars omvat. Slim-Fast beveelt het vervangen van twee maaltijden en een snack met shakes, en het eten van een diner, dat is laag in vet, te beperken en te bestrijden calorieverbruik. De producten kunnen worden gekocht bij supermarkten voor $ 12 tot $ 15 voor een 12-pack van pre-mixed light-frisdranken. Het is ook beschikbaar in poedervorm die moeten worden gemengd met melk voor de beste resultaten.

Optifast

Optifast zegt dat zijn shakes helpen lijners handhaven voedingswaarde niveaus, terwijl het laten vallen van overtollige kilo's door het consumeren van de drankjes en shakes als maaltijdvervanger. De drankjes gebruiken calorie en controle over de porties tot gewichtsverlies te stimuleren. De Optifast bedrijf biedt ondersteuning en begeleiding bij klinieken en op haar website om klanten ook. Het biedt pre-mixed en poeder drankjes, shakes, soepen en voeding bars. Het bedrijf raadt aan vervanging tot twee maaltijden per dag met behulp van haar producten om gewicht te verliezen. Optifast kan ook gebruikt worden na bariatrische chirurgie als vervanging van een maaltijd. Volgens tristarmedical.com, de website van een medische kliniek in Los Angeles, het drinken van vijf porties van de Optifast drankje zorgt voor 100 procent van de aanbevolen dagelijkse voedingsstoffen. Optifast kunnen worden gekocht bij klinische centra of van medische zorgverleners. De Optifast programma kan draaien overal van $ 8 tot $ 12 per dag, of tot $ 400 per maand.

Medifast

Medifast vloeibare diëten bestaan ​​uit shakes dat eiwitten, vitaminen en mineralen bevatten om algemene nutritionele behoeften te voldoen. De producten zijn laag in lactose en op basis van soja, en beweren dat ze gezond hart. Er zijn verschillende pakketten voor verschillende gewichtsverlies doelen en producten kunnen online worden gekocht via de Medifast website, dokterspraktijken en andere online bronnen. De Medifast vloeibaar dieet omvat soepen, shakes en fruitdranken om u te helpen om snel gewicht te verliezen. Het dieet induceert gewichtsverlies door middel van caloriebeperking. De Medifast website heeft ook voedsel dat gekocht kan worden, waaronder ook vegetarische gerechten. Medifast beweert dat deelnemers aan het programma maximaal kunt verliezen tot 5 pond per week op haar programma. Het programma heeft verschillende eisen voor mannen en vrouwen, met mannen shakes in het algemeen een hoger eiwitgehalte. De Medifast programma kost ongeveer $ 11 per dag of $ 300 per maand.

Voordelen

Vloeibare diëten hebben een aantal voordelen wanneer u probeert om snel gewicht te verliezen. Om tot 1 pond vet te verliezen, moet je elimineren of te verbranden 3500 calorieën. Vloeibare diëten werken door het beperken van de calorie-inname en zal in het algemeen ertoe leiden dat u om gewicht te verliezen sneller dan een normale, evenwichtige voeding. Bijvoorbeeld, op de Slim-Fast dieet plan, zou je gemiddeld 1200 calorieën per dag, dat is 800 tot 1.800 minder dan de aanbevolen dagelijkse calorie-inname voor matig actieve actieve vrouwen en mannen op basis van de Food and Drug Administration. Een dieet deze restrictieve u zou kunnen helpen om te verliezen tot 5 pond per week.

Nadelen

Afvallen te snel kan leiden tot het verlies van spierweefsel en vet. Calorie-beperkende en vloeibare voeding kan ook leiden tot voedingsonevenwichtigheden en ziekte. Volgens dietspotlight.com, een website die verschillende diëten beoordelingen, vloeibare diëten kunnen ook duizeligheid, bloedarmoede, constipatie, krampen, en in meer ernstige gevallen, hartritmestoornissen veroorzaken. Opknoping, losse huid is ook een neveneffect van het verliezen van gewicht te snel. Daarnaast caloriebeperking is moeilijk te handhaven en het gewicht kan worden herwonnen snel wanneer regelmatig eten hervat.