Lipo 6X Vs. Hydroxycut Hardcore

Lipo 6X Vs.  Hydroxycut Hardcore

Lipo 6X en Hydroxycut Hardcore zijn twee van de meest populaire voedingssupplementen om gewicht te verliezen vandaag. Beiden zijn gebaseerd op verschillende eigen mengsels met verschillende vermeende manieren steun gewichtsverlies te helpen.

Wat is Lipo 6X?

Lipo 6X is een nutraceutical, gefabriceerd en door Nutrex Research op de markt gebracht, en is de nieuwe versie van het bedrijf eerder populaire Lipo 6 product. Het bedrijf beweert dat het is van farmaceutische kwaliteit, en in het algemeen streeft de reclame op de hardcore bodybuilding en fitness gemeenschap.

Hoe werkt Lipo 6X werken?

De belangrijkste ingrediënten in Lipo 6X zijn synephrine HCL, yohimbine HCL, en synthetische acacia rigidula nabootsen complex. Als onderdeel van haar "-thryoid stimulerende proprietary matrix," het bevat ook fenylethylamine, tyramine HCL, hordenine, cafeïne, en synthetische guggulsterones. Deze mix is ​​beweerde door het bedrijf te helpen opwekken vetverbranding zonder de gebruikelijke vetverbrander bijwerkingen, zoals verhoogde hartslag en angst.

Wat is Hydroxycut Hardcore?

Volgens de World Journal of Gastroenterology, Hydroxycut is de meest verkochte voedingssupplement voor gewichtsverlies in de VS Het is gemaakt door Iovate Health Sciences Inc., en is op grote schaal beschikbaar op de massamarkt retailers. Hydroxycut Hardcore is een variant van dit product specifiek bodybuilders en atleten gebracht.

Hoe werkt Hydroxycut Hardcore Work?

De oorspronkelijke formulering van Hydroxycut was gebaseerd op Garcinia cambogia, Gymnema sylvestre, chroompolynicotinaat, cafeïne en groene thee. Echter, in 2009 de FDA een waarschuwing aan de consument over het potentieel van de formule voor leverschade. Hydroxycut werd geformuleerd in 2009, en nu is het belangrijkste ingrediënt cafeïne.

Is Weight Loss Greater met Lipo 6X of Hydroxycut Hardcore?

Alleen beschouwd, zonder dieet of levensstijl veranderingen, cafeïne, het belangrijkste ingrediënt in Hydroxycut Hardcore, is niet aangetoond dat een aanzienlijke bijdrage leveren aan gewichtsverlies. Op Hydroxycut eigen pagina met productinformatie, het bedrijf verklaart dat de cafeïne "is niet een gewicht-controle product." Synephrine en yohimbine, die in Lipo 6X, hebben evenmin bewezen in gepubliceerde, peer-reviewed studies bij te dragen aan gewichtsverlies. Dieet, lichaamsbeweging en levensstijl veranderingen zijn altijd de beste weddenschap.