Lipo 6 Vs. Hot Rox

Lipo-6 en Hot Rox zijn twee van de meest populaire voedingssupplementen bevorderen versnelde gewichtsverlies op de markt. De maker van elk supplement maakt belachelijke beweringen over de vermeende voordelen voor je lichaam, maar het onafhankelijke wetenschappelijk onderzoek om een ​​back-up van deze claims is vaak moeilijk te vinden.

De Feiten

Lipo-6 wordt gemaakt door een bedrijf genaamd Nutrex Research. Lipo-6 bevordert superieure absorptie van de vetverbranding mengsel van ingrediënten doorheen vloeibare capsules die oplossen als het lichaam verteert hen vrijgeven van de vloeistof in het systeem. Lipo-6 heeft een aantal belangrijke ingrediënten. Synephrine hydrochloride versnelt de stofwisseling en mild stimuleert het centrale zenuwstelsel. Yohimbine hydrocholoride, een extract van de schors van een bepaalde West-Afrikaanse evergreen, blokkeert de alfa-2-receptoren die van nature uit in de productie van noradrenaline in het lichaam, waardoor alleen de vetverbranding beta-receptoren. Acacia rigidula, beweerde alleen te vinden in Lipo-6, voorziet het lichaam van fenylethylamine, waarvan wordt gezegd dat de eetlust te verminderen en een positief effect stemming. Cafeïne stimuleert het zenuwstelsel en onderdrukt de eetlust. Guggulesterones worden bewezen dat de verlaagde stofwisseling veroorzaakt door een calorie tekort te herstellen.

Hot Rox wordt geformuleerd door een bedrijf genaamd Biotest. Biotest beweert dat Hot Rox is de meest geavanceerde en goed geformuleerd gewichtsverlies supplement aan te komen sinds het verbod op ephedra. Biotest bevat vitamine B, cafeïne, niacine en wat Biotest noemt haar MDX Complex. De MDX Complex is een combinatie van guggulesterones, A7-E en sclaremax. A7-E werd ontwikkeld met de bedoeling van het stimuleren T3 hormonen, die direct invloed op de snelheid van de activiteit van enzymen afbreken van vet in het lichaam via groter lipaseactiviteit. Sclaremax, door de hogere T3 niveaus van A7-E en guggulesterones, verhoogt de vorming van cyclisch adenosine monofosfaat, die lipase-activiteit verhoogt en uiteindelijk leidt tot een grotere afbraak van vet. De MDX Complex mix werkt samen om een ​​hoger dan gemiddeld T3 hormoon produceren, die een grotere afbraak van vet en minder vet productie leidt.

Kosten

Met ingang van 2009, Biotest's Hot Rox verkoopt voor $ 89 voor de levering een maand, die ruwweg 80 capsules bevat. Nutrex Research's Lipo-6 te koop voor $ 59,95 en bevat een maand de levering van 120 vloeistof-capsules. Hoewel veel aanbiedingen zijn te vinden bij het winkelen rond online voor voedingssupplementen, Lipo-6 is duidelijk de meer betaalbare optie van de twee.

Effectiviteit

Hoewel beide supplementen klinken fantastisch op papier en de wetenschap achter de gekozen ingrediënten is duidelijk aanwezig, er is veel discussie over de effectiviteit van beide Lipo-6 of Hot Rox. Er is veel discussie over bijna elke gewichtsverlies supplement dat betreft en omdat werkelijke bewezen wetenschappelijke resultaten uitgevoerd door onafhankelijke partijen zijn zo moeilijk te verkrijgen, is het uitermate moeilijk om het af te breken om een ​​eenvoudige ja-het-werken of no-it- geeft geen antwoord. De algemene conclusie over de effectiviteit van Lipo-6 of Hot Rox is dat, terwijl een van beide kan zeker helpen bij het gewichtsverlies proces, het werkelijke effect als resultaat uitsluitend te wijten aan het gebruik aan te vullen is bijna te verwaarlozen. Gewichtsverlies is een direct effect van goede voeding in combinatie met lichaamsbeweging dan iets anders. De meeste gebruikers prees deze producten hebben de neiging om meer resultaten te wijten aan de stijging van de energieprijzen als gevolg van de extreme cafeïnegehalte en geringe eetlust vermindering dan de wetenschappelijk ontwikkelde vetverbrandende blends hebben.

Waarschuwingen

Vanwege de aard van deze voedingssupplementen, met formules voortdurend bijgewerkt, vernieuwd en opnieuw verpakt en zonder formele goedkeuring van de FDA aan hun uitgesproken beweringen, actuele feitelijke informatie over de veiligheid en de mogelijke gezondheidsrisico's zijn moeilijk te verkrijgen. Het is erg belangrijk om met uw arts te spreken voordat u een soort van aanvulling. Deze producten opwarmen kerntemperatuur van spieren stimuleren het centrale zenuwstelsel en derhalve als een eerdere hartaandoeningen heersen, is het belangrijk om dergelijke toeslagen voorkomen. Als uw hartslag begint te onregelmatig voelt, onmiddellijk stoppen met het gebruik. Enkele van de ingrediënten in deze producten, namelijk yohimbine HCl, is bekend dat een gevoel van misselijkheid. Andere bijwerkingen zijn onder meer gas en een toename van transpiratie. Met een supplement van het gewichtsverlies dieet, het werkelijke effect op gewichtsverlies meestal minimaal zijn en gewichtsverlies echt komt alleen van de beproefde dieet en lichaamsbeweging. Er is geen wonderpil.

Winnaar

Hoewel er geen duidelijke, knock-out winnaar, Lipo-6 komt uit op de top vooral te wijten aan de betaalbaarheid en de iets betere mix van ingrediënten. Met gewichtsverlies supplementen, het is echt een kwestie van het vinden van een die past bij lichamelijk een bepaalde persoon make-up. Zonder te proberen, zul je nooit weten hoe een bepaald supplement met je lichaam zitten. Met Lipo-6 zijn aanzienlijk goedkoper dan Hot Rox, kan men zich veroorloven om het uit te testen zonder rekening te houden het een grote aankoop.