Lipo 6 Oefening Plannen

Dieet en lichaamsbeweging routines zijn nodig om gewicht te verliezen en weer een gezond lichaam; Echter, soms het lichaam een ​​beetje hulp nodig om te beginnen met het afstoten van overtollige vetcellen. Lipo 6 maakt gebruik van verschillende ingrediënten, zoals Synephrine, yohimbine en Bioperine, om te proberen om je metabolisme om vetcellen te verbranden en het verhogen van uw energie te verhogen. Dieet en beweging zijn vereist voor de maximale voordelen van dit dieet pil te zien. Raadpleeg uw arts altijd voordat nuttigen van een dieet pil.

Gym Cardio Workout

Om de hoeveelheid gewicht verloren met de hoeveelheid tijd doorgebracht in de sportschool, met behulp van de High Intensity Interval Training methode, of HIIT te maximaliseren, zal drastisch verhogen van uw hartslag om opgeslagen lichaamsvet te verbranden.

Deze cardio routine kan worden uitgevoerd op een loopband, elliptische machine of stationaire fiets. Aangezien u de intensiteit van de oefening te controleren, het is ideaal voor degenen die een gemakkelijke of geavanceerde training nodig. Voorafgaand aan het starten van deze cardio-oefening, besteden 5 minuten warming-up van het lichaam door joggen of fietsen zonder weerstand.

Nadat u zich heeft opgewarmd uw lichaam, beginnen de HIIT oefening door een snelle fietsen of joggen gedurende 30 seconden. Na de eerste 30 seconden, verhogen de intensiteit door sprinten of fietsen snel voor 30 seconden. Herhaal deze cyclus van medium-intensiteit naar hoge intensiteit intervallen totdat je 8 cycli van elk hebben afgerond. Zodra de cycli zijn voltooid, afkoelen 7 minuten met diep ademhalen, het verwijderen van alle tegenstand van de cardio machine en licht wandelen of fietsen.

Dumbbell Oefening Routines

Hoewel cardiovasculaire training is essentieel voor een gewichtsverlies programma, gewicht opleiding is net zo belangrijk. Door regelmatig te vermoeien je grote spiergroepen, zullen ze zichzelf weer op te bouwen steeds groter en sterker. Hoe meer spiermassa dat je lichaam heeft, hoe meer calorieën je verbrandt de hele dag door. Raadpleeg uw arts altijd voordat u begint met een gewicht-dragende oefening routine.

Deze oefening zal niet alleen de borst spiergroepen, maar ook de triceps, biceps en schouders nemen. Begin deze oefening door te kiezen voor een gewicht dat je borstspieren zal vermoeien binnen 15 herhalingen. Voer deze beweging op een gewicht bankje of op de grond, afhankelijk van wat voor u beschikbaar is.

Begin de beweging door liggend op je rug. Breng de dumbbells direct boven je borst met de handpalmen naar elkaar toe. Terwijl je inademt, hoe lager de dumbbells naar de grond, terwijl het houden van een lichte buiging in je ellebogen en je onderrug stevig tegen de grond gedrukt. Stop met je armen als ze 4 centimeter boven de grond en ze vervolgens terug naar de uitgangspositie. Herhaal deze beweging voor 15 herhalingen, rust gedurende 1 minuut en voer vervolgens 3 sets van 15 herhalingen.

De volgende oefening is gericht op uw onderlichaam en kan worden uitgevoerd met of zonder halters. Als u besluit om gewichten te gebruiken, kiest u twee halters die uitdagend, maar niet overdreven zwaar zijn. Houd de gewichten aan je zijde met je handpalmen naar je heupen. Sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar en houd uw rug recht en de borst omhoog. Hurken alsof je in een stoel zit, zodat je knieën niet voorbij je tenen. Aan de onderkant van de kraak beweging, pauze gedurende 3 seconden en dan terug naar de staande positie. Voer 20 herhalingen binnen deze oefening.