Lime Lever Detox

Du kan skylle surt affald og minimere metaller og nedbryde andre ufordøjelige materiale akkumuleret i leveren gennem årene med en lever detox. Kroppen er designet til at afgifte og rense sig selv, men på grund af nutidens hurtige, høje-in-konserveringsmiddel fødevarer, er der masser af pres på organer til at holde op rengøring og stadig være i stand til at fungere ordentligt. En hjemmelavet detox hjælp kalk er billigt og let at lave og vil forynge din lever.

Lime Fordele

Limefrugter er en sur citrusfrugter, der er teknisk betragtes som et bær. Blandt deres mange anvendelser, kalk har sundhedsmæssige fordele er slående. Limefrugter indeholder vitamin C og et flavonoid kaldet limonin glucosid. Limefrugter er fulde af antioxidanter, detoxifiers, anticarcinogener og antibiotika. Forbruget af limefrugter renser bakterier og toksiner fra kroppen og hjælpemidler i fordøjelsen, hvilket gør dem en vigtig ingrediens for leveren detoxes.

Kalk og Egg Detox

Vente i tre timer efter at du har spist eller drukket noget. Saml tre økologiske limefrugter, to økologiske æg tilbage ved stuetemperatur, og koldpresset solsikkeolie. Rul limefrugter på et bord et par gange for at blødgøre dem. Juice dem i et ikke-metal kop. Crack åbne æg og sted kun blommen i koppen med limesaft. Kassér de hvide og skaller. Hæld en spiseskefuld solsikkeolie i koppen. Brug ikke en metal skeen måling fordi metallet vil reagere med og ændre sammensætningen af ​​ingredienserne. Bland ingredienserne sammen et par gange og drikke. Tag en lur i fire timer. Når man vågner op, vil du føle dig frisk og fuld af energi. Det anbefales, at du bruger et lavement, som kan findes på enhver købmand eller apotek, til at skylle ud de resterende toksiner og de ingredienser, du bare forbruges. Gentag processen hver dag i en uge. Drik omkring ti kopper vand om dagen for at holde din krop hydreret under afgiftning proces.