Lijst van voedingsmiddelen die salicylaten bevatten

Lijst van voedingsmiddelen die salicylaten bevatten

Salicylaten zijn chemische verbindingen die zijn een belangrijk ingrediënt in pijnstillende medicatie; ze zijn ook een natuurlijke plantendelen en worden gevonden in vele voedingsmiddelen, volgens WebMD.com. Symptomen van een allergische reactie op salicylaten zijn hoofdpijn, verstopte neus, buikpijn en zwelling van het gezicht, handen en voeten. Als u een van deze symptomen na inname van voedsel heeft gehad, kan je een allergie voor salicylaten hebben.

Vruchten

Vruchten zijn een groot deel van een gezonde, evenwichtige voeding, maar sommige vruchten bevatten salicylaten en kan een allergische reactie veroorzaken. Deze vruchten bevatten avocado, grapefruit, appels, bosbessen, pruimen, kiwi's, dadels, perziken, pruimen, druiven, vijgen, kersen, aardbeien en frambozen.

Groenten

Groenten zijn een ander belangrijk onderdeel van een gezonde, evenwichtige voeding. Groenten die salicylaten bevatten onder andere hete pepers, komkommers, alfalfa, komkommer, bloemkool, radijs, champignons, aubergine, courgette, bonen, broccoli en spinazie.

Kruiden, Kruiden en Specerijen

Deze categorie is moeilijk om een ​​beperking van, omdat kruiden worden gebruikt in vrijwel alle gekookt voedsel. Droge kruiden en poeders bevatten salicylaten evenals azijn, sojasaus, tomaat sauzen en pasta's, gelei en jam.

Dranken

Dranken die salicylaten hebben onder andere koffie, thee (zowel reguliere en kruiden), appelcider, sinaasappelsap, sherry, bier, rum en wijn. Als u allergisch bent voor salicylaten zijn, te elimineren deze dranken uit uw dieet.

Noten

Noten met salicylaten bevatten pijnboompitten, amandelen, pistachenoten en pinda's. Zelfs producten die geen noten do lijst als ingrediënt kan worden gemaakt en verwerkt worden op machines die in contact zijn gekomen met noten. Daarom, als je deze allergie, lees het etiket op de producten die u koopt om te zien of ze hebben resten van noten.

Candy

Candy dat salicylaten bevat omvat pepermuntjes, mint-kauwgom, drop en pepermunt. Als je een allergie voor salicylaten, wees voorzichtig wanneer je naar de film, of kauwgom kauwen en of deelnemen aan vakantie vieringen, als snoep en kauwgom zijn er in overvloed.

Andere

Andere voedingsmiddelen die salicylaten bevatten onder meer ijs, gelatine en sommige kazen. Aangezien veel kazen dagelijks worden gebruikt, houd een oog voor een van de allergische reacties die kunnen worden veroorzaakt door salicylaten.