Lijst van voedingsmiddelen die Burn het meeste vet

Lijst van voedingsmiddelen die Burn het meeste vet

Fad diëten met honger naar enorme verlaging van het gewicht te creëren zijn noch gezond noch duurzaam. Verhongering leidt tot een drastische daling van de stofwisseling, en slaat je lichaam wat weinig je verbruikt als vet om het gebrek aan voedingsstoffen te bestrijden. Bij het dieet of het proberen om gewicht te verliezen, het eten van de juiste voeding is van het allergrootste belang, vooral die speciale paar die kunnen helpen stal die overtollige kilo's.

Hoogwaardige eiwitten

Hoogwaardige eiwitten verwijzen naar voedingsmiddelen die een behoorlijke portie van eiwit, terwijl de resterende laag in vet. Voorbeelden zijn eiwitten, gevogelte, mager rood vlees, vis, bonen en peulvruchten. Het consumeren van eiwitten zoals deze stijgingen van de stofwisseling, wat betekent dat je meer calorieën verbranden in rust.

Essentiële Vetzuren

Essentiële vetzuren, ook wel bekend als 'goede vetten', zijn te vinden in noten en zaden en vette vis zoals forel, makreel en zalm. Essentiële vetzuren, waaronder de bekende omega-3, hebben vele gezondheidsvoordelen zoals weefselherstel en onderhoud en bevorderen van een optimale hersenfunctie. Naast deze voordelen voor de gezondheid, essentiële vetzuren helpen ons proces vetten en spoel ze uit het lichaam.

Vitamine C

Vruchten zijn de beste bron van vitamine C. Vruchten bijzonder rijk aan deze vitamine onder andere sinaasappels, tomaten, mandarijnen, limoenen, citroenen, grapefruit, guave en papaja. Consumptie van deze vruchten verhoogt de productie van het aminozuur Carnitine het lichaam. Dit zuur is invloedrijk in de verwerking van vetten, actief verdunnen opgeslagen vetten voor hen uit het lichaam te transporteren.

Chilipepers

Pepers en andere hete pepers bevatten capsaicine, die thermogene eigenschappen heeft. In wezen betekent dit dat de mogelijkheid om lichaamstemperatuur te verhogen en als zodanig geven een gezonde stofwisseling boost tot 20 minuten na consumptie.