Lijst van providers voor EyeMed

Lijst van providers voor EyeMed

EyeMed is een visie korting programma dat contracten met een groot zwembad van optometristen en oogartsen om hun klanten te voorzien van een netwerk van aanbieders.

Om EyeMed's kortingen gebruiken, kun je naar een winkel die deelneemt aan het programma (zoals Target Optical, Sears Optical en LensCrafters), of u kunt de particuliere praktijk artsen binnen het netwerk te vinden.

Een van de eerste dingen die een EyeMed lid wil weten is "Hoe vind ik een lijst van providers?"

Gebruik EyeMed's Provider Locator Tool

Navigeer naar de EyeMed website en klik op de Provider Locator (op het tabblad Lid Access). Kies een optie in de keuzelijst in het veld Network. Om de juiste Netwerk te kiezen, moet u het type van de dekking plan dat je hebt leren kennen. Er zijn netwerken in verband met elk van EyeMed dekking plannen: Access, Select, Advantage, en Insight. Voer uw straat, stad en staat in de betreffende velden.

Bekijk het gereedschap resultaten van de lijst

Een pagina met zoekresultaten wordt weergegeven dat de aanbieders in uw omgeving laat zien. Gebruik deze lijst om een ​​leverancier in uw buurt te selecteren. Hier is een voorbeeld van de resultaten van de lijst voor de Access plan van het netwerk voor een kleine stad in Georgia:

Pearle Vision
239 Market Place Blvd.
Cartersville 30121
(770) 607-1449
6.1 mijl

Als u een link "Doctor Listing" aan de onderkant van de lijst, kunt u erop klikken om de namen van de artsen te zien op deze locatie.

Bevestigen via telefoon

Neem contact op met de provider die u geïnteresseerd bent in voordat u een bezoek bent. (De EyeMed databank kan geen afspiegeling van de recente veranderingen in de status.) Geef aan dat u een EyeMed lid en bevestigt u dat u de kortingen krijgt.

Laser Correctie Discount

Leden kunnen ook kortingen voor laser visie correctie chirurgie door het Amerikaanse Laser Vision Network (een apart bedrijf in handen van LCA-Vision).

Echter, de lijst wordt weergegeven door de EyeMed Provider Locator hulpmiddel zijn exclusief ooglasercorrectie chirurgen. Voor meer informatie, bezoek de EyeMedLasik website.