Lijst van Procedures Gedaan in een kliniek voor dermatologie

Lijst van Procedures Gedaan in een kliniek voor dermatologie

Vooruitgang in de moderne technologie hebben toegestaan ​​mannen en vrouwen meer mogelijkheden dan ooit tevoren als het gaat om het corrigeren van huidaandoeningen en dermatologische gebreken. Dermatologie klinieken uitvoeren van een verscheidenheid aan diensten die zijn ontworpen om het uiterlijk en de gezondheid van uw huid te verbeteren - en het verbeteren van je zelfvertrouwen.

Acne Behandelingen

Een van de oudste huidproblemen is nog steeds een van de meest behandeld. Acne is het gevolg van verstopte poriën veroorzaakt door olie of bacteriën die bultjes en verkleuring van de huid veroorzaakt. Volgens de American Academy of Dermatology, ongeveer 40 tot 50 miljoen Amerikanen lijden aan acne. Acne kan emotioneel uitdagend voor sommigen en kan leiden tot aanzienlijke littekens van het gezicht en lichaam. Dermatologie klinieken verschillende procedures om de effecten van acne. Behandelingen omvatten actuele medicatie, chemische peelings en laser behandelingen te helpen bij het verminderen van de verschijning van acne-gerelateerde littekens.

Anti-Aging Procedures

Normale veroudering van de huid na verloop van tijd kan leiden tot lijntjes rond de ogen en de mond, verkleuring van de huid en de verzakking. Dermatologie klinieken gebruiken behandelingen ontwikkeld om de tekenen van veroudering te bestrijden en de huid een jeugdige uitstraling te geven. Procedures zoals chemische peelings bruikbaar bij het verbeteren van de gladheid en textuur van de huid. Chemische peelings zijn oplossingen die Fenol, trichloorazijnzuur (TCA) en alphahydroxy zuren (AHA's) die rechtstreeks op de huid en verwijder de beschadigde buitenlagen.

Voor meer geavanceerde tekenen van veroudering, kunnen procedures zoals microdermabrasie worden uitgevoerd. Microdermabrasie is een techniek die gebruikt kleine, ruwe korrels om buff weg de buitenste lagen van de huid, waaruit de nieuwere huidlagen eronder. Microdermabrasie en chemische peelings beide uitgevoerd over een periode van meerdere gebracht aan een dermatologische kliniek en kunnen worden uitgevoerd zonder algehele verdoving.

Tatoeage en Birthmark Verhuizingen

Dermatologie klinieken kunnen patiënten die willen een tatoeage verwijderd door middel van een reeks van laser behandelingen worden geholpen. Het aantal laserbehandelingen vereist voor succesvolle verwijdering varieert op basis van de kleur, dichtheid en diepte van de tatoeage inkt. Kleinere tatoeages kunnen typisch in 3-8 sessies verwijderd. Echter, grotere of meer geavanceerde tatoeages hebben veel meer inkt en kan variëren van zes tot 15 behandelingen voor volledige verwijdering.

Dezelfde soort laser kan ook worden gebruikt bij het verwijderen van moedervlekken. Moedervlekken kunnen variëren in grootte van kleine verkleuringen tot groot, port soorten wijn die de neiging om donkerder van kleur zijn en dekken grotere gebieden van de huid. Daarom zal het aantal behandelingen dat nodig ook afhankelijk van de grootte van de moedervlek en de hoeveelheid huidverkleuring betrokken.