Lijst van informatie van de Mexicaanse Geneeskrachtige Planten

Lijst van informatie van de Mexicaanse Geneeskrachtige Planten

Mexico is de thuisbasis van duizenden medicinale planten gebruikt in thee, kruidenthee, kompressen en gemeenschappelijke voedsel gerechten. De aloë vera plant wordt wereldwijd gebruikt voor de interne en externe helende eigenschappen. Cilantro is een gemeenschappelijke installatie op veel schotels en wordt gebruikt als een maag tonic. Veel van de planten vaak gebruikt in Mexico hebben talrijke helende eigenschappen.

Kruidenthee

Oregano de la Sierra of Mexicaanse oregano is een plant afkomstig uit rotsachtige omstandigheden in Mexico en Midden-Amerika en wordt gebruikt als een hete thee tegen hoest. Het wordt ook gebruikt voor maag indigestie en gas. Yerba Buena of groene munt werkt als een thee voor rustgevende de maag en hoofd en helpt om de pijn van de bevalling te verlichten. Het kan worden gebrouwen met kaneel, kruidnagel en nootmuskaat als een kater te genezen en voor gas. Yerbanis of Mexicaanse Goudsbloem munt gevonden in het zuiden van Mexico wordt gebruikt als een medicinale thee voor het kalmeren van de maag en de zenuwen en helpt verlichten koud en kater symptomen. Het is een populaire thee met de Tarahumara indianen van Chihuahua en de Huichol Indianen van Jalisco en Nayarit die het gebruiken voor religieuze rituelen. Thee gemaakt van de arnica fabriek ruimt koude symptomen en vermindert vermoeidheid.

Kompressen en kruidenthee

Veel kruiden worden gebruikt als kompressen voor externe wonden of worden gebrouwen als infusies (kruiden geweekt in alcohol) voor verschillende medicinale doeleinden. Arnica is een van Mexico "meest veelzijdige kruiden," en naast zijn gebruik als thee, het werkt als zowel een infuus en een kompres voor de behandeling van uitwendige wonden en kneuzingen. Zweren en open wonden kunnen worden behandeld met een arnica infusie gemaakt met water. Mexicaanse Savila (aloë vera) heeft opgedaan wereldwijde erkenning voor het gebruik ervan als een behandeling voor huidaandoeningen zoals brandwonden, snijwonden, schaafwonden en andere huid problemen. De pulp van de plant kan direct op de huid als een kompres en een infusie kan worden gemaakt om interne problemen behandelen ook.

Medicinale plant gebruikt in recepten

Volgens de SpanishLink.org website meer dan 5.000 geneeskrachtige planten worden gebruikt in alledaagse Mexicaans eten gerechten. Cilantro, ook bekend als koriander wordt gebruikt om de smaak gerechten en werkt als een maag tonic die ook versterkt het hart. De bladeren van deze plant zijn gebruikelijk in stoofschotels, soepen en sauzen. Verse rozemarijn of romero wordt bereid als een kant groenteschotel voor vis of andere zeevruchten maaltijden. Epazote bladeren worden vaak toegevoegd aan tortilla gerechten, waaronder quesadillas om smaak toe te voegen en om zijn anti-parasitaire eigenschappen. De dikke bladeren van de cactusvijg cactus wordt vaak gebruikt in ei en salade gerechten. Het is populair als een "effectieve controle" van cholesterol en bloedsuikerspiegel.